Dispositivos e acessórios
Mushroom and sun-dried tomato fettuccine
Preparação 15min
Total 35min
4 portions
Ingredientes
-
Parmesan cheese cut into pieces60 g
-
fresh basil leaves20
-
water1200 g
-
Vegetable stock paste (see Tip)1 tsp
-
fettuccine350 g
-
olive oil ; plus 1 tablespoon extra35 g
-
garlic cloves2
-
fresh button mushrooms cut into quarters500 g
-
salt½ tsp
-
semi sun-dried tomatoes cut into pieces80 g
-
pouring (whipping) cream120 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
694.6 mg
Proteína
22.4 g
Energia
2805.8 kJ /
668.1 kcal
Gordura
31.6 g
Fibra
7.9 g
Gordura saturada
12.4 g
Hidratos de carbono
68.1 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Focus on: Mushrooms
10 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Pumpkin and antipasto risoni salad
35min
Mediterranean pasta salad
50min
Pasta with tuna
30min
Creamy chicken and sun-dried tomato pasta
30min
Mexican one-pot pasta
30min
Creamy cauliflower and blue cheese pasta
40min
Steamed eggplant and ricotta lasagne
1h 25min
Penne and vegetables
35min
Tomato pasta with vegetables and feta
30min
Quick fix noodles
15min
Chicken with spinach and almond pesto tagliatelle
35min
Creamy tomato and salami fettuccine
30min