
Dispositivos e acessórios
Mushroom and sun-dried tomato fettuccine
Preparação 15min
Total 35min
4 portions
Ingredientes
-
Parmesan cheese cut into pieces60 g
-
fresh basil leaves20
-
water1200 g
-
Vegetable stock paste (see Tip)1 tsp
-
fettuccine350 g
-
olive oil ; plus 1 tablespoon extra35 g
-
garlic cloves2
-
fresh button mushrooms cut into quarters500 g
-
salt½ tsp
-
semi sun-dried tomatoes cut into pieces80 g
-
pouring (whipping) cream120 g
Nutrição por 1 portion
Energia
668.1 kcal /
2805.8 kJ
Proteína
22.4 g
Gordura
31.6 g
Hidratos de carbono
68.1 g
Fibra
7.9 g
Gordura saturada
12.4 g
Sódio
694.6 mg
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100.000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em

Focus on: Mushrooms
10 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia