Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 60 g Parmesan cheese, cut into pieces
- 20 fresh basil leaves
- 1200 g water
- 1 tsp Vegetable stock paste (see Tip)
- 350 g fettuccine
- 35 g olive oil ; plus 1 tablespoon extra
- 2 garlic cloves
- 500 g fresh button mushrooms, cut into quarters
- ½ tsp salt
- 80 g semi sun-dried tomatoes, cut into pieces
- 120 g pouring (whipping) cream
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 2805.8 kJ / 668.1 kcal
- Proteína
- 22.4 g
- Hidratos de carbono
- 68.1 g
- Gordura
- 31.6 g
- Gordura saturada
- 12.4 g
- Fibra
- 7.9 g
- Sódio
- 694.6 mg
Receitas alternativas
Creamy cauliflower and blue cheese pasta
40 λεπτ.
Quick veggie pasta salad
30 Min
Linguine with salmon and herbs
25 Min
Tomato pasta with vegetables and feta
30 Min
Broccoli and three cheese pasta bake
40 λεπτ.
Tagliatelle with porcini mushrooms
1h
Mexican one-pot pasta
30 Min
Creamy tomato and salami fettuccine
30 Min
Mushroom and bacon pasta
30 Min
Penne and vegetables
35 Min
Pesto spaghetti with roast pumpkin
50 Min
Feta, spinach and potato frittata
1h