Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 60 g Parmesan cheese, cut into pieces
- 20 fresh basil leaves
- 1200 g water
- 1 tsp Vegetable stock paste (see Tip)
- 350 g fettuccine
- 35 g olive oil ; plus 1 tablespoon extra
- 2 garlic cloves
- 500 g fresh button mushrooms, cut into quarters
- ½ tsp salt
- 80 g semi sun-dried tomatoes, cut into pieces
- 120 g pouring (whipping) cream
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 2805.8 kJ / 668.1 kcal
- Proteína
- 22.4 g
- Hidratos de carbono
- 68.1 g
- Gordura
- 31.6 g
- Gordura saturada
- 12.4 g
- Fibra
- 7.9 g
- Sódio
- 694.6 mg
Receitas alternativas
Pesto spaghetti with roast pumpkin
50min
Broccoli, chilli and pine nut spaghetti
40 min
Creamy tomato and salami fettuccine
30 min
Quick veggie pasta salad
30 min
Mediterranean pasta salad
50min
Butternut and bacon macaroni cheese
1h 30min
Penne and vegetables
35min
Chilli chutney quesadillas
1h
Sweet potato pasta with burnt sage butter
30 min
Mexican one-pot pasta
30 min
Tomato pasta with vegetables and feta
30 min
Quick fix noodles
15min