Dispositivos e acessórios
Tarbot met salsasaus
Preparação 15min
Total 40min
4 porties
Ingredientes
-
tomaten gekonfijt150 g
-
groene olijven, ontpit30 g
-
zwarte olijven, ontpit30 g
-
verse rode peper (pikant)½
-
verse bieslook fijngesneden1 bos
-
olijfolie95 g
-
tomaat zonder pitjes, in blokjes1
-
water800 g
-
aardappelen in stukken600 g
-
tarbotfilets600 g
-
zout naar eigen smaak1 - 2 snuifjes
-
gemalen peper naar eigen smaak1 - 2 snuifjes
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portie
Proteína
36.8 g
Energia
2622 kJ /
627 kcal
Gordura
37.3 g
Fibra
4.8 g
Hidratos de carbono
36.3 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Leve de lente
10 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Reuben sandwich met gegrild rundvlees
Nenhuma avaliação
Taartjes van Prei en Venkel met Geitenkaas
Nenhuma avaliação
Seitan gebraad "Wellington" met gestoomde groenten
Nenhuma avaliação
Mango-kokos lekkernij
Nenhuma avaliação
Spookachtige groene oogbalsoep
30min
Op Thaise wijze gebakken vis in bananenblad met gemengde salade
1h
Zwarte rijstpizza met courgetteroom, gebakken garnalen en kwark
Nenhuma avaliação
Hollandaisesaus
15min
Chowder met kip en maïs, broccoliterrines
1h 25min
Ratatouille en zeebaars met aardappelen en eieren
50min
Tapenade gebakken kip en aardappelpuree met gekarameliseerde uien
2h 15min
Kabeljauw met citrusboter
50min