Dispositivos e acessórios
Kip garam masala
Preparação 25min
Total 50min
4 porties
Ingredientes
Garam masala kruidenmix
-
zwarte peperkorrels2 tl
-
korianderzaad2 el
-
1 el karwijzaadkomijnzaad1 el
-
gemalen nootmuskaat½ tl
-
kruidnagels1 tl
-
gemalen kardemom1 el
-
gemalen kaneel½ tl
-
laurierblad, gedroogd1
Kip garam masala
-
tomatenblokjes uit blik400 g
-
zure room, 10% vet80 g
-
boter50 g
-
suiker (opcional)1 tl
-
zout volgens smaak¼ tl
-
kipfilets ontveld, in stukjes (3 cm) gesneden500 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portie
Proteína
32 g
Energia
1159 kJ /
277 kcal
Gordura
14 g
Fibra
1.6 g
Hidratos de carbono
5 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Het basiskookboek
174 Receitas
Benelux
Benelux
Het Basiskookboek
133 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Tomatenrisotto met citroenricotta gevulde kippenborst.
45min
Cholent
Nenhuma avaliação
Aardappelgoulash op twee manieren - veganistisch en met vlees
Nenhuma avaliação
Chilli con carne
35min
Snelle Thaise kipcurry
40min
Falafel met rode bieten hummus
20min
Runderpastei met bier
1h 40min
Mediterrane kippenpastei
50min
Chili non Carne
1h
Indiase groentencurry
50min
Moussaka met linzen
2h 20min
Tex-Mex tortilla's met varkensreepjes en zwarte bonen
1h 20min