Dispositivos e acessórios
Carpaccio van rode biet en burrata met de Peeler
Preparação 15min
Total 1h 25min
8 porties
Ingredientes
Vinaigrette
-
extra vergine olijfolie140 g
-
witte azijn60 g
-
citroensap30 g
-
Dijon mosterd1 tl
-
ahornsiroop15 g
-
gedroogde basilicum5 tl
-
zout naar eigen smaak½ tl
-
gemalen zwarte peper naar eigen smaak¼ tl
Rode biet
-
rauwe rode bieten in hun geheel, klein van formaat800 g
-
water1110 g
-
rucola115 g
-
burrata225 g
-
granaatappelpitten (opcional)2 el
-
pecannoten (opcional) gehakt2 el
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portie
Sódio
418.1 mg
Proteína
8.2 g
Energia
1234.5 kJ /
295 kcal
Gordura
24.2 g
Fibra
3.3 g
Gordura saturada
6.5 g
Hidratos de carbono
12.1 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
TM Basis
8 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Eendenborst, Rode kool en Knolselder
Nenhuma avaliação
Pizza-Burrata
1h 40min
Pindakaas en koekjesijs
Nenhuma avaliação
Warme courgettesalade met basilicum-citroendressing
35min
Gazpacho met kers en munt
Nenhuma avaliação
Rauwe chocolade bietencake
Nenhuma avaliação
Clafoutis met amarena kersen en amandelmelk
Nenhuma avaliação
Cashewnoten en groenten in pindasaus met rijst
45min
Roergebakken Groenten
Nenhuma avaliação
Mousse van tonijn
10min
Risotto met oesterzwam en champagne
35min
Dadel curry dip
5min