Dispositivos e acessórios
Carpaccio van rode biet en burrata met de Peeler
Preparação 15min
Total 1h 25min
8 porties
Ingredientes
Vinaigrette
-
extra vergine olijfolie140 g
-
witte azijn60 g
-
citroensap30 g
-
Dijon mosterd1 tl
-
ahornsiroop15 g
-
gedroogde basilicum5 tl
-
zout naar eigen smaak½ tl
-
gemalen zwarte peper naar eigen smaak¼ tl
Rode biet
-
rauwe rode bieten in hun geheel, klein van formaat800 g
-
water1110 g
-
rucola115 g
-
burrata225 g
-
granaatappelpitten (opcional)2 el
-
pecannoten (opcional) gehakt2 el
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portie
Sódio
418.1 mg
Proteína
8.2 g
Energia
1234.5 kJ /
295 kcal
Gordura
24.2 g
Fibra
3.3 g
Gordura saturada
6.5 g
Hidratos de carbono
12.1 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
TM Basis
8 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Chutney van gekarameliseerde rode uien
24h
Mousse van tonijn
10min
Vegan Oesterzwam Shoarma
Nenhuma avaliação
Bosbessencake met Roomkaasglazuur en Citroen Curd
Nenhuma avaliação
Parmezaan op plantaardige basis
5min
Zoetzure dhal
Nenhuma avaliação
Op Mediterrane wijze in zoutkorst gebakken vis met gekarameliseerde venkel
1h 15min
Zuurkool
Nenhuma avaliação
Soja-bolognese met courgette noedels
50min
Couscoussalade van geroosterde Aubergine en Paprika
35min
Kikkererwten shoarma salade bowl
40min
Pompoen-Appelcake met Havervlokken
1h 20min