Dispositivos e acessórios
Carpaccio van rode biet en burrata met de Peeler
Preparação 15min
Total 1h 25min
8 porties
Ingredientes
Vinaigrette
-
extra vergine olijfolie140 g
-
witte azijn60 g
-
citroensap30 g
-
Dijon mosterd1 tl
-
ahornsiroop15 g
-
gedroogde basilicum5 tl
-
zout naar eigen smaak½ tl
-
gemalen zwarte peper naar eigen smaak¼ tl
Rode biet
-
rauwe rode bieten in hun geheel, klein van formaat800 g
-
water1110 g
-
rucola115 g
-
burrata225 g
-
granaatappelpitten (opcional)2 el
-
pecannoten (opcional) gehakt2 el
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portie
Sódio
418.1 mg
Proteína
8.2 g
Energia
1234.5 kJ /
295 kcal
Gordura
24.2 g
Fibra
3.3 g
Gordura saturada
6.5 g
Hidratos de carbono
12.1 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
TM Basis
8 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Zoete Aardappel Bloemtaart
Nenhuma avaliação
Pompoen-Appelcake met Havervlokken
1h 20min
Parmezaan op plantaardige basis
5min
Gestoomde havercake met gedroogde vruchten
1h 15min
Horror punch
20min
Halloween quiche
2h
Soja yoghurt
12h 15min
Zalmfilet met boekweit en asperges
40min
Avocado limoen cheesecake (zonder toegevoegde suiker)
2h 30min
Amandelpap
10min
Forelmousse
5min
Tikka Masala van Bloemkool
30min