Dispositivos e acessórios
Eiersalade met curry
Preparação 15min
Total 1h 30min
4 portie
Ingredientes
-
eieren6
-
water750 g
-
mango chutney45 g
-
mayonaise60 g
-
sinaasappelsap10 g
-
zure room, 20% vet30 g
-
currypoeder mild1 ½ theelepel
-
zout¾ theelepel
-
peper, gemalen½ theelepel
-
lente-uien in dunne ringen2
-
zwarte komijnzaadjes¾ theelepel
-
tuinkers afgesneden1
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portie
Sódio
862 mg
Proteína
13 g
Energia
1483 kJ /
355 kcal
Gordura
28 g
Fibra
1.3 g
Gordura saturada
7 g
Hidratos de carbono
13 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Er is altijd een plek aan onze tafel
30 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Ossenstaart Shepherd's Pie
Nenhuma avaliação
Kabeljauwsoep met Spinazie
40min
Menu: Broccoli en Edamame Soep met Gorgonzola, Zalm met Groenten en Dillesaus
Nenhuma avaliação
Hartige taartjes met broccoli en spek
45min
Fruit ijs
5min
Hartige glutenvrije bladerdeegroosjes
Nenhuma avaliação
Meal Prep - Wortelen | Hartig wortelbrood, pindakaas smoothie, rauwe notentruffels
2h
Kalfszwezerik met lente-uien
Nenhuma avaliação
Truffel-Parmesaan-Ravioli
3h 30min
Drie soorten melk cake
2h
Dadel curry dip
5min
Basis kippenbouillon
35min