Dispositivos e acessórios
Paashaas apero-hapjes
Preparação 30min
Total 1h 30min
18 stuks
Ingredientes
Deeg
-
witte speltbloem130 g
-
bakpoeder½ tl
-
zout¼ tl
-
water70 g
-
zonnebloemolie10 g
-
witte speltbloem om te bestuiven1 el
Vulling
-
zonnebloempitten30 g
-
water40 g
-
citroensap5 g
-
zonnebloemolie70 g
-
zout½ tl
-
gemalen peper8 snuifjes
-
koolrabi geschild, in stukken (3 cm)200 g
-
tuinkers15 g
-
fleur de sel½ tl
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 stuk
Proteína
1.7 g
Energia
320 kJ /
77 kcal
Gordura
5 g
Hidratos de carbono
6 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Paasmenu
10 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Groentetaart met korst van kikkererwtenmeel
Nessuna valutazione
Zalm mozaïek
Nessuna valutazione
Donkere chocolade koekjes met witte chocolade vulling
5h 50min
Mini monsters
1h 25min
Gebakkrans met geroosterde groenten
1h 40min
Sous-vide octopussalade
Nessuna valutazione
Vegan kruimeldeeg
45min
Pizzarolletjes met worst
1h 20min
Knoflook en uien glaceren
Nessuna valutazione
Kikkererwten flatbread met curry groenten dip
50min
Forelmousse
5min
Chocoladesaus
Nessuna valutazione