Dispositivos e acessórios
Paashaas apero-hapjes
Preparação 30min
Total 1h 30min
18 stuks
Ingredientes
Deeg
-
witte speltbloem130 g
-
bakpoeder½ tl
-
zout¼ tl
-
water70 g
-
zonnebloemolie10 g
-
witte speltbloem om te bestuiven1 el
Vulling
-
zonnebloempitten30 g
-
water40 g
-
citroensap5 g
-
zonnebloemolie70 g
-
zout½ tl
-
gemalen peper8 snuifjes
-
koolrabi geschild, in stukken (3 cm)200 g
-
tuinkers15 g
-
fleur de sel½ tl
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 stuk
Proteína
1.7 g
Energia
320 kJ /
77 kcal
Gordura
5 g
Hidratos de carbono
6 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Paasmenu
10 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Vitello tonnato
13h
Mayonaise
5min
Mousse van tonijn
10min
Tapenade gebakken kip en aardappelpuree met gekarameliseerde uien
2h 15min
Dressing van mosterd-balsamicoazijn
10min
Mango-kokos lekkernij
Nenhuma avaliação
Sous-vide octopussalade
Nenhuma avaliação
Mojo saus (voor zeevruchten)
10min
Cava Cocktail Surprise
4h 10min
Coconut Dream
10min
Amandelpasta
1h 10min
Vegan mayonaise
Nenhuma avaliação