Dispositivos e acessórios
Gochujang Ramen Noodles
Preparação 10min
Total 30min
4 portions
Ingredientes
-
water48 oz
-
large eggs4
-
8 oz pencil-thin asparagusbroccoli florets (opcional)8 oz
-
dried ramen noodles (store bought, noodles only, no seasoning powder) (approx. 6.5 oz ea.)2 packages
-
sesame oil plus extra to drizzle½ oz
-
garlic cloves3
-
bell peppers deseeded, destemmed, thinly sliced (approx. 8 oz), (see Tip)2
-
Korean chili paste (gochujang)3 oz
-
soy sauce1 ½ oz
-
brown sugar½ oz
-
green onions (opcional) thinly sliced, to garnish (see Tip)2
-
sesame seeds (opcional) to garnish
-
chopped peanuts (opcional)
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
1526.7 mg
Proteína
33.7 g
Energia
3082.5 kJ /
736.7 kcal
Gordura
18.2 g
Fibra
38.4 g
Gordura saturada
5.4 g
Hidratos de carbono
136.1 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Simply Quick
10 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Chili and Peanut Noodles with Tofu and Chili Garlic Oil
30min
Vegetarian Japchae
45min
Kung Pao Cauliflower with Pickled Carrot and Sesame Salad
45min
Asian Sloppy Joes
1h 50min
Moroccan Salmon with Lemony Couscous and Vegetable Soup
1h
Mushroom Taco Filling
35min
Black Rice Bowl with Chicken and Mushrooms
40min
Spicy Szechuan Shrimp and Broccoli
40min
Tex-Mex Bowl
50min
Korean Beef Bowl
1h
Chili Oil Noodles
30min
Kung Pao Chicken
1h 5min