Dispositivos e acessórios
Gevulde groenten
Preparação 25min
Total 1h 20min
4 porties
Ingredientes
-
courgettes (elk 130 g)2
-
aubergines (elk 400 g)2
-
witte uien (elk 120 g)2
-
water500 g
-
extra vergine olijfolie en meer voor het invetten en besprenkelen10 g
-
broodkruimels100 g
-
verse basilicumbladeren10
-
ei1
-
melk20 g
-
zout½ tl
-
gemalen zwarte peper1 snuifje
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 portie
Proteína
9 g
Energia
1018 kJ /
243 kcal
Gordura
10 g
Fibra
5.7 g
Hidratos de carbono
28 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Het basiskookboek
174 Receitas
Benelux
Benelux
Het Basiskookboek
133 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Concord druivenparels met champagne
Nenhuma avaliação
Champignon en feta strudel met spinazie
1h 45min
Vegetarische Kaasmuffins met Hazelnoot
45min
Pastaschelpen met verse tomatensaus en geitenkaas
45min
Courgetteomelet
40min
Appels met cidersabayon
Nenhuma avaliação
Vastensoep
30min
Groenteflan
1h 35min
Driegangen maaltijd voor twee
1h 15min
Siciliaanse Garnalensalade
40min
Gierst met kip en curry
35min
Geroerbakte groenten
10min