
Versões compatíveis
Zalm in champignonroomsaus met aardappelen
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Zalm en aardappelen
- boter om in te vetten
- 4 verse zalmfilets, ontveld (120-200 g per stuk, ong. 2 cm dik)
- 1 citroen bij voorkeur biologisch, geraspte schil en sap
- 1 ½ tl zout
- 1 snuifje vers gemalen peper
- 500 g water
- 600 g aardappelen in stukken (2-3 cm)
Champignonroomsaus
- 100 g sjalotten gehalveerd
- 10 g boter
- 300 g verse champignons in plakjes
- 50 g droge witte wijn
- 50 g room
-
200
g smeerkaas (bijv. La vache qui rit ®)
ou 200 g roomkaas - 2 snuifjes gemalen nootmuskaat
- zout naar smaak
- vers gemalen peper naar smaak
- Nutrição
- por 1 portie
- Energia
- 660 kcal / 2763 kJ
- Proteína
- 45 g
- Gordura
- 48 g
- Hidratos de carbono
- 27 g
- Fibra
- 4 g
- Gordura saturada
- 17 g
- Sódio
- 1137 mg
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