Zalm in champignonroomsaus met aardappelen

Zalm in champignonroomsaus met aardappelen

Nenhuma avaliação
Preparação 25min
Total 35min
4 porties

Ingredientes

Zalm en aardappelen
  • boter om in te vetten
  • verse zalmfilets, ontveld (120-200 g per stuk, ong. 2 cm dik)
    4
  • citroen bij voorkeur biologisch, geraspte schil en sap
    1
  • zout
    1 ½ tl
  • vers gemalen peper
    1 snuifje
  • water
    500 g
  • aardappelen in stukken (2-3 cm)
    600 g
Champignonroomsaus
  • sjalotten gehalveerd
    100 g
  • boter
    10 g
  • verse champignons in plakjes
    300 g
  • droge witte wijn
    50 g
  • room
    50 g
  • smeerkaas (bijv. La vache qui rit ®)
    200 g
    200 g roomkaas
  • gemalen nootmuskaat
    2 snuifjes
  • zout naar smaak
  • vers gemalen peper naar smaak

Dificuldade

médio


Nutrição por 1 portie

Sódio 1137 mg
Proteína 45 g
Energia 2763 kJ / 660 kcal
Gordura 48 g
Fibra 4 g
Gordura saturada 17 g
Hidratos de carbono 27 g

Gosta desta receita?

Inspire-se em mais de 100 000 receitas!

Registe-se e usufrua de 30 dias gratuitos. Inspire-se com o Cookidoo®. Sem compromisso.

Registe-se gratuitamente Mais Informações


Também pode gostar...