Spinazierisotto met asperges

Spinazierisotto met asperges

4.9 29 avaliações
Preparação 20min
Total 40min
4 porties

Ingredientes

  • Parmezaanse kaas in stukken (3 cm)
    50 g
  • ui gehalveerd
    50 g
  • olijfolie
    40 g
  • boter
    40 g
  • risottorijst (bv. Carnaroli)
    320 g
  • witte wijn
    60 g
  • water
    720 g
  • groentebouillonblokje (voor 0,5 l)
    2
  • groene asperges topjes afgesneden, het holle achterste verwijderd, de rest in schijfjes (5 mm)
    500 g
  • rauwe ham in reepjes
    100 g
  • geschaafde amandelen
    50 g
  • zout
    1 snuifje
  • verse jonge spinazie
    150 g
  • gefermenteerde melk
    90 g

Dificuldade

médio


Nutrição por 1 portie

Proteína 26 g
Energia 3008 kJ / 718 kcal
Gordura 36 g
Hidratos de carbono 70 g

Gosta desta receita?

Inspire-se em mais de 100 000 receitas!

Registe-se e usufrua de 30 dias gratuitos. Inspire-se com o Cookidoo®. Sem compromisso.

Registe-se gratuitamente Mais Informações


Também pode gostar...