Dispositivos e acessórios
Spinazierisotto met asperges
Preparação 20min
Total 40min
4 porties
Ingredientes
-
Parmezaanse kaas in stukken (3 cm)50 g
-
ui gehalveerd50 g
-
olijfolie40 g
-
boter40 g
-
risottorijst (bv. Carnaroli)320 g
-
witte wijn60 g
-
water720 g
-
groentebouillonblokje (voor 0,5 l)2
-
groene asperges topjes afgesneden, het holle achterste verwijderd, de rest in schijfjes (5 mm)500 g
-
rauwe ham in reepjes100 g
-
geschaafde amandelen50 g
-
zout1 snuifje
-
verse jonge spinazie150 g
-
gefermenteerde melk90 g
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 portie
Proteína
26 g
Energia
3008 kJ /
718 kcal
Gordura
36 g
Hidratos de carbono
70 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Betty Bossi
11 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Vegan Aubergine Massaman Curry
50min
Aubergine en Comté kaasgratin - Frozen yoghurt met aardbeien en basilicum
Nenhuma avaliação
Waldorfsalade op witloofblaadjes
30min
Kruiden en Cashew dip
8h 10min
Walnotenrisotto met gebakken tomaten
40min
Flammkuchen met asperge, kruidensaus en ham
1h 40min
Citroen en kruiden zalmburgers met Parmezaanse courgettes
30min
Zalm en venkel risotto
25min
Gestoomde aubergine-ricottalasagne
1h 25min
Moussaka met linzen
2h 20min
Bloemkool-spinazie lasagne
1h 45min
Pompoenrisotto met spek
25min