Dispositivos e acessórios
Forel met hollandaisesaus
Preparação 25min
Total 50min
2 porties
Ingredientes
-
water750 g
-
aardappelen in stukken (3-4 cm)350 g
-
zout1 ½ tl
-
groenten (bijv. asperges, bloemkool in roosjes, wortel, in stukken)350 g
-
gemalen zwarte peper volgens smaak¼ tl
-
forellen (ca. 220 g elk), ingewanden en schubben verwijderd2
-
citroenen (inclusief citroen voor het serveren)2
Hollandaisesaus
-
boter in stukken100 g
-
eierdooiers4
-
witte wijn50 g
-
citroensap vers geperst10 g
-
zout½ tl
-
gemalen zwarte peper volgens smaak¼ tl
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 portie
Proteína
44 g
Energia
3694 kJ /
882 kcal
Gordura
59 g
Fibra
7.1 g
Hidratos de carbono
36 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Het basiskookboek
174 Receitas
Benelux
Benelux
Het Basiskookboek
133 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Vanillevla met rabarber
50min
Kip-miso stoofpot
1h 45min
Hollandaisesaus
15min
Inktvis, chorizo en witte bonenstoofpot
5h 30min
Vinaigrette van paprika's
Nenhuma avaliação
Ratatouille en zeebaars met aardappelen en eieren
50min
Kruidenvinaigrette
Nenhuma avaliação
Snelle kaassoufflés
45min
Salade van gehakte groenten
10min
Chocolademousse met sinaasappel
2h 20min
Kabeljauw met citrusboter
50min
Cheesecake (ongebakken)
5h 30min