Dispositivos e acessórios
Sous-vide varkenswangetjes in rode wijn
Preparação 15min
Total 8h 45min
4 porties
Ingredientes
-
olijfolie20 g
-
rode uien in vier gesneden200 g
-
wortelen in schijfjes (0.5 cm)120 - 150 g
-
selderstengel in dunne stukken (0.5 cm)50 - 70 g
-
rode wijn80 g
-
zout1 tl
-
gemalen peper½ tl
-
varkenswangetjes (ong. 150 g / stuk)4
-
verse rozemarijn2 tl
-
water ongeveer, aan te passen indien nodig1300 g
-
vers geperst citroensap (½ citroen)30 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portie
Sódio
89 mg
Proteína
33 g
Energia
2505 kJ /
598 kcal
Gordura
48 g
Fibra
2.4 g
Gordura saturada
19 g
Hidratos de carbono
5 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Sous-vide koken
10 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Gevulde vis
1h 50min
MENU - Champignon-aardappelsoep, gevuld kalfsvlees met oven-aardappelen en pastinaak, mandarijn-tiramisu
Nenhuma avaliação
Veenbessen-chocolade cakemix
Nenhuma avaliação
Aardbeien curryketchup
Nenhuma avaliação
350 g sjalot kleuren
Nenhuma avaliação
Griekse yoghurt met honing en walnoten
12h 20min
Natuur yoghurt in de Varoma
12h
Kalkoenrollade met erwtenpuree en munt
35min
Varkenshaasje in papillot
1h
Sous-vide kip pakketjes met rode paprika saus
2h 10min
Aurorasaus (bechamelsaus met tomaat)
Nenhuma avaliação
Bloemkool met kaas
55min