Dispositivos e acessórios
Sous-vide varkenswangetjes in rode wijn
Preparação 15min
Total 8h 45min
4 porties
Ingredientes
-
olijfolie20 g
-
rode uien in vier gesneden200 g
-
wortelen in schijfjes (0.5 cm)120 - 150 g
-
selderstengel in dunne stukken (0.5 cm)50 - 70 g
-
rode wijn80 g
-
zout1 tl
-
gemalen peper½ tl
-
varkenswangetjes (ong. 150 g / stuk)4
-
verse rozemarijn2 tl
-
water ongeveer, aan te passen indien nodig1300 g
-
vers geperst citroensap (½ citroen)30 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portie
Sódio
89 mg
Proteína
33 g
Energia
2505 kJ /
598 kcal
Gordura
48 g
Fibra
2.4 g
Gordura saturada
19 g
Hidratos de carbono
5 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Sous-vide koken
10 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Crème brulée met champagne en biscuits rose de Reims
3h
Bloementaartje met amandelcrème
1h 10min
Pudding
15min
Lamscurry en komkommer-munt couscous
9h
Sous-vide aardbeien met witte chocolade mousse
2h
Asperge ovenschotel
1h 30min
Bessenlikeur
30min
Gehaktballen met witte wijnsaus en champignons
35min
Steak met Puree van Wortel en Pastinaak, gekaramelliseerde Uien en Pastinaakchips
1h 20min
Vislasagne met asperges en prei
1h 30min
Rundvlees Stroganoff
1h
Garnaalkroketten
Nenhuma avaliação