Dispositivos e acessórios
Paneer tikka pizza
Preparação 40min
Total 2h
4 porties
Ingredientes
Deeg
-
water220 g
-
suiker1 tl
-
20 g verse gist, verkruimeldgedroogde gist2 tl
-
olie en iets meer om in te vetten20 g
-
broodbloem400 g
-
zout1 tl
Paneer topping
-
paneer (Indiase kaas) in blokjes (1-2 cm)250 g
-
paprika in blokjes (1-2 cm)200 g
-
uien in blokjes (1-2 cm)200 g
-
teentjes knoflook2
-
yoghurt150 g
-
gemalen koriander1 ½ tl
-
chilipoeder1 - 1 ½ tl
-
gedroogde gemalen kurkuma1 tl
-
garam masala (geroosterd specerijen mengsel)1 ½ tl
-
vers geperst citroensap2 tl
-
zout¾ - 1 tl
Tomatensaus
-
teentjes knoflook3
-
verse basilicumbladeren15 g
-
gedroogde oregano2 tl
-
tomaten ontpit, in stukken370 g
-
olijfolie20 g
-
suiker1 - 1 ½ tl
-
zout¾ tl
-
gemalen peper½ tl
Opbouw
-
mozzarella in stukken200 g
-
bloem om te bewerken
-
gedroogde pepervlokken (opcional) als afwerking
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portie
Sódio
2133.8 mg
Proteína
39.8 g
Energia
3699.7 kJ /
884.3 kcal
Gordura
29.4 g
Fibra
19.1 g
Gordura saturada
10.5 g
Hidratos de carbono
125.2 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Fusion-smaken
12 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Taart van Kastanjes, Champignons en Veenbessen
Nenhuma avaliação
Zuivelvrije tzatziki
Nenhuma avaliação
Schiacciata met gerookte zalm
Nenhuma avaliação
Gele paprika shakshuka met avocado
25min
Vegan Caesar saladedressing
40min
Bananen powerballs
15min
Aardappelpasteitjes van rode biet met yoghurtdip
1h
Pastaschelpen met verse tomatensaus en geitenkaas
45min
Misosoep, sake zeevruchten en rijst
Nenhuma avaliação
Arabische kip met couscous
45min
Bulgur en rode linzensoep
50min
Pastasalade met tonijn en basilicumvinaigrette
30min