Somon teriyaki sous-vide

Somon teriyaki sous-vide

Nenhuma avaliação
Preparação 20min
Total 1h 20min
4 porții

Ingredientes

  • apă (aprox.) (vezi recomandare), plus pentru scufundarea pungilor
    1450 g
  • semințe de susan
    40 g
  • fileuri de somon proaspăt, fără piele și fără oase (aprox. 150 g fiecare)
    4
  • sos teriyaki
    75 g
  • ghimbir proaspăt feliat subțire
    20 g
  • zeamă de lămâie, proaspăt stoarsă (de la jumătate de lămâie)
    30 g
    1 linguriță rasă vitamina C

Dificuldade

médio


Nutrição por 1 porție

Sódio 95 mg
Proteína 33 g
Energia 1650 kJ / 394 kcal
Gordura 26 g
Fibra 1.2 g
Gordura saturada 5 g
Hidratos de carbono 7 g

Gosta desta receita?

Inspire-se em mais de 100 000 receitas!

Registe-se e usufrua de 30 dias gratuitos. Inspire-se com o Cookidoo®. Sem compromisso.

Registe-se gratuitamente Mais Informações


Também pode gostar...