
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 4 garlic cloves
- 3 sprigs fresh oregano, leaves only
- 4 sprigs fresh coriander, leaves, stems and roots (see Tips), plus extra for garnishing
- 1 fresh long red chilli, trimmed and deseeded if preferred
- 1 brown onion (approx. 150 g), cut into halves
- 1 tsp ground cumin
- 1 tbsp olive oil
- 2 limes, cut into halves
- 350 g skinless chicken thigh fillets, cut into cubes (2 cm)
- 750 g water
- 2 tbsp Chicken stock paste (see Tips)
- 400 g canned sweet corn kernels, rinsed and drained
- 400 g canned kidney beans, rinsed and drained
- 190 g fresh tomatoes, finely diced
- 2 spring onions/shallots, trimmed and sliced
- 140 g red capsicum, deseeded and diced
- 240 g avocado, flesh only, sliced
- 180 g cabbage, shredded
- corn chips, to serve
- sour cream, to serve
- pickled jalapeño chillies, to serve
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 2753.8 kJ / 655.7 kcal
- Proteína
- 21.4 g
- Hidratos de carbono
- 40 g
- Gordura
- 43.3 g
- Gordura saturada
- 16.3 g
- Fibra
- 13.2 g
- Sódio
- 1542.8 mg
Receitas alternativas
Chicken cacciatore
50 Min
Salmon rice bowl (gut health)
45 Min
Tex-Mex chicken soup
40 Min
Beef and coconut soup
30 min
Black-eyed bean stew with baby squid
5 Std. 15 Min
Indian-style fish with yoghurt sauce, potatoes and vegetables
Nenhuma avaliação
Hearty seven vegetable soup
30 min
Mexican chicken stew
40 Min
Herb-salted chicken and chickpea casserole
1 Std. 10 Min
Aromatic chicken pilaf
1h 20min
Chilli lime prawns with soba noodles
25 Min
Smoky Mexican bean soup
35 Min