Versões compatíveis
Herb-salted chicken and chickpea casserole
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Crumb
- 40 g manchego cheese, cut into pieces (3 cm)
- 80 g sourdough bread, day old
- 60 g hazelnuts, without skin, roasted
Herb salt
- 10 sprigs fresh thyme, leaves only
- 3 sprigs fresh oregano, leaves only
- 3 tsp flaked salt
- 1 garlic clove
Casserole
- 1 garlic clove
- 30 g olive oil, plus 1 tbsp extra for frying
- 120 g bacon, cut into pieces (1 cm)
- 2 dried bay leaves
- 200 g red capsicum, deseeded and cut into strips
- 300 g water
- ½ tsp Chicken stock paste (see Tips)
- 20 g sherry vinegar
- 6 chicken thigh fillets
- 400 g canned chickpeas (approx. 250 g after draining)
- 150 g fresh green beans, trimmed
- Nutrição
- por 1 portions
- Energia
- 1810.5 kJ / 431 kcal
- Proteína
- 38 g
- Hidratos de carbono
- 15.3 g
- Gordura
- 22.8 g
- Gordura saturada
- 5.6 g
- Fibra
- 6.4 g
- Sódio
- 1766.5 mg
Receitas alternativas
Beef spezzatino
1h 45min
Chicken, chorizo and chickpea stew
35min
Beef ragu
1ωρ. 25 λεπτ.
Paprika chicken with creamy paprika sauce
40 Min
Hungarian goulash
1h 30min
Chicken cacciatore
50min
Caribbean stew and steamed rice cups
9h 15min
Red beans and rice with turkey meatballs
1 Std.
Moroccan beef stew with Israeli couscous
40 Min
Aromatic chicken pilaf
1h 20min
Tomato basil chicken stew
35min
Beef Burgundy
1h 45min