
Versões compatíveis
Herb-salted chicken and chickpea casserole
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Crumb
- 40 g manchego cheese cut into pieces (3 cm)
- 80 g sourdough bread day old
- 60 g hazelnuts, without skin roasted
Herb salt
- 10 sprigs fresh thyme leaves only
- 3 sprigs fresh oregano leaves only
- 3 tsp flaked salt
- 1 garlic clove
Casserole
- 1 garlic clove
- 30 g olive oil plus 1 tbsp extra for frying
- 120 g bacon cut into pieces (1 cm)
- 2 dried bay leaves
- 200 g red capsicum deseeded and cut into strips
- 300 g water
- ½ tsp Chicken stock paste (see Tips)
- 20 g sherry vinegar
- 6 chicken thigh fillets
- 400 g canned chickpeas (approx. 250 g after draining)
- 150 g fresh green beans trimmed
- Nutrição
- por 1 portions
- Energia
- 431 kcal / 1810.5 kJ
- Proteína
- 38 g
- Gordura
- 22.8 g
- Hidratos de carbono
- 15.3 g
- Fibra
- 6.4 g
- Gordura saturada
- 5.6 g
- Sódio
- 1766.5 mg
Receitas alternativas
Beef Burgundy
1h 45min
Moroccan beef stew with Israeli couscous
40min
Mediterranean vegetable bake
50min
Chicken cacciatore
50min
Beef "Burgundy"
40min
Beef and potato massaman curry
2h 10min
Beef and mushroom hot pot
2h
Pork, apricot & coconut wraps
50min
Beef and pepper ragu
2h 15min
Beef goulash with dumplings
1h 45min
Chicken San Fernando
55min
Smoky chicken thighs
2h 10min