Dispositivos e acessórios
Roggebrood
Preparação 15min
Total 10h
16 sneetjes
Ingredientes
Roggedesem
-
roggebloem200 g
-
water125 g
-
verse gist5 g
Brooddeeg en afwerking
-
roggebloem400 g
-
water250 g
-
5 g gedroogde gistverse gist15 g
-
zout10 g
-
bloem om het werkvlak te bestuiven
-
roggebloem om de broden te bestuiven
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 sneetje
Proteína
4 g
Energia
516 kJ /
123 kcal
Gordura
1 g
Hidratos de carbono
23 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
De smaak van ambachtelijk brood
6 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Mediterraans Rozemarijnbrood
1h 55min
Vol-au-vent op grootmoeders wijze
1h 30min
Pesto van basilicum, avocado en hennep
5min
Creatief Basisbrood
45min
Broodje met Garnalen, Spek en Koolsla
Nenhuma avaliação
Îles Flottantes' in Witte Chocoladecrème en Rozenwater
Nenhuma avaliação
Batch-koken: Warme Groentesalade. Spaghetti met Tomaat en Champignons. Kip met Rijst en Pepersaus.
Nenhuma avaliação
Stoofpotje van zeevruchten en varkensvlees
Nenhuma avaliação
Citroen-kokos bliss balletjes
40min
Parmezaan op plantaardige basis
5min
250 g sjalot kleuren
Nenhuma avaliação
Knapperig brood
Nenhuma avaliação