Dispositivos e acessórios
Roggebrood
Preparação 15min
Total 10h
16 sneetjes
Ingredientes
Roggedesem
-
roggebloem200 g
-
water125 g
-
verse gist5 g
Brooddeeg en afwerking
-
roggebloem400 g
-
water250 g
-
5 g gedroogde gistverse gist15 g
-
zout10 g
-
bloem om het werkvlak te bestuiven
-
roggebloem om de broden te bestuiven
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 sneetje
Proteína
4 g
Energia
516 kJ /
123 kcal
Gordura
1 g
Hidratos de carbono
23 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
De smaak van ambachtelijk brood
6 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Cider-Kipstoofpot
Nenhuma avaliação
Stoofpotje van zeevruchten en varkensvlees
Nenhuma avaliação
Inktvis "à Lagareiro"
Nenhuma avaliação
Lactosevrije luikse wafels
Nenhuma avaliação
Kiwi en frambozen chia pudding (zonder toegevoegde suiker)
4h 15min
Glutenvrije, suikervrije mini Japanse katoen cheesecakes
1h 30min
Vijfzaden energierepen
1h 45min
Tempé
48h
Sous-vide rode bieten met de Peeler
Nenhuma avaliação
Gegrilde kaas met champignons
Nenhuma avaliação
Aardappelen met Varkensribbetjes
Nenhuma avaliação
Vol-au-vent op grootmoeders wijze
1h 30min