Dispositivos e acessórios
Pasta Fagioli Soup
Preparação 5min
Total 40min
2 portions
Ingredientes
-
bacon chopped (¼ in.)4 oz
-
red onion quartered2 oz
-
celery in pieces (2 in.)½ oz
-
carrots in pieces (2 in.)½ oz
-
tomato paste½ oz
-
extra virgin olive oil½ oz
-
fresh rosemary (½ sprig, leaves only), plus ½ sprig, to garnish, divided1 sprig
-
dried oregano¼ tsp
-
canned cannellini beans (1 x 15 oz can), drained, divided5 oz
-
vegetable stock16 oz
-
ditalini pasta2 ½ oz
-
salt to taste
-
ground black pepper to taste
-
Parmesan cheese (opcional) grated1 oz
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
439.9 mg
Proteína
17.3 g
Energia
2206.2 kJ /
527.3 kcal
Gordura
30.5 g
Fibra
5.8 g
Gordura saturada
8.7 g
Hidratos de carbono
46.4 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Satisfying Soups
12 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Split Pea Soup
1h 25min
Minestrone
45min
Baked Chili Beans
50min
Hash Brown Potato Cake (TM6)
40min
Sweet Potato Gnocchi
1h 15min
Yam Porridge with Brown Butter Sage Crumble (Tim Hollingsworth)
40min
Mango Blackberry Spritzer
2h 5min
One-Pot Barley and Vegetables
1h 10min
Zucchini Bread
1h 15min
White Bean Soup
2h 45min
Chard in Parmesan Broth with Tortellini
45min
Sausage and Lentil Stew
1h 15min