Dispositivos e acessórios
Vegan empanadas met paprika-champignon vulling
Preparação 25min
Total 1h 20min
24 stuks
Ingredientes
-
bloem en iets meer om te bewerken400 g
-
water220 g
-
gedroogde gist (7 g)1 zakje
-
olijfolie en iets meer om te kleuren35 g
-
zout1 ½ tl
-
uien gehalveerd50 g
-
verse peterselie½ bos
-
rode paprika's in stukken150 g
-
verse champignons100 g
-
tomatenpuree20 g
-
harissa saus½ tl
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 stuk
Sódio
149.7 mg
Proteína
2.6 g
Energia
346.7 kJ /
82.9 kcal
Gordura
1.8 g
Fibra
1.1 g
Gordura saturada
0.3 g
Hidratos de carbono
14.2 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Vegan lekkernijen
12 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Gebakken Matcha-Havermoutpap
Nenhuma avaliação
Glutenvrije gevulde pepers
Nenhuma avaliação
Halve maantjes van courgette en ei met pittige salsa
Nenhuma avaliação
Gestoomde Chinese groenten
30min
Soba noodle mee goreng
40min
Kurkuma schillen
Nenhuma avaliação
Marshmallows
2h 30min
Paella met kidneybonen
55min
Wraps met jalapeño, kip en sla
30min
Curryworst en linzen
1h
Vegan Lasagne met Linzen
Nenhuma avaliação
Portugees brood (Pão de água)
3h 30min