Dispositivos e acessórios
Vegan empanadas met paprika-champignon vulling
Preparação 25min
Total 1h 20min
24 stuks
Ingredientes
-
bloem en iets meer om te bewerken400 g
-
water220 g
-
gedroogde gist (7 g)1 zakje
-
olijfolie en iets meer om te kleuren35 g
-
zout1 ½ tl
-
uien gehalveerd50 g
-
verse peterselie½ bos
-
rode paprika's in stukken150 g
-
verse champignons100 g
-
tomatenpuree20 g
-
harissa saus½ tl
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 stuk
Sódio
149.7 mg
Proteína
2.6 g
Energia
346.7 kJ /
82.9 kcal
Gordura
1.8 g
Fibra
1.1 g
Gordura saturada
0.3 g
Hidratos de carbono
14.2 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Vegan lekkernijen
12 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Pindakaas Kikkererwten Koekjes
35min
Salade van Champignons en Hummus met Karameldressing en Granaatappelpitjes
50min
Vanille Witte Wijn Peren met Amandel Crumble
Nenhuma avaliação
Geroosterde aubergines
Nenhuma avaliação
Vegan moussaka
1h 50min
Schiacciata met gerookte zalm
Nenhuma avaliação
Vegan groentetaart met kikkererwtenbloem
Nenhuma avaliação
Wraps met jalapeño, kip en sla
30min
Tacos van bloemkool met chipotle saus
3h 45min
Thaise burgers
35min
Vegan Aubergine Massaman Curry
50min
Gerookte Mexicaanse bonensoep
35min