
Dispositivos e acessórios
Linzensoep met spinazie
Preparação 10min
Total 50min
4 porties
Ingredientes
-
ui in kwartjes50 g
-
wortel gepeld en in schijfjes (0,5 cm)50 g
-
selderij bladeren gewassen en gedroogd50 g
-
linzen250 g
-
laurierblad, gedroogd1
-
groentebouillon1 el
-
water1000 g
-
olijfolie50 g
-
verse spinaziebladeren gewassen en gedroogd200 g
-
fijn zout (opcional)½ tl
-
rijst (kooktijd 16 minuten)160 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portie
Proteína
18.8 g
Energia
1887 kJ /
451 kcal
Gordura
13.7 g
Fibra
10.5 g
Hidratos de carbono
67.3 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em

Winterse soepen
10 Receitas
Benelux
Benelux