Dispositivos e acessórios
Linzensoep met spinazie
Preparação 10min
Total 50min
4 porties
Ingredientes
-
ui in kwartjes50 g
-
wortel gepeld en in schijfjes (0,5 cm)50 g
-
50 g selderstengels, in stukkenselderij bladeren gewassen en gedroogd50 g
-
linzen250 g
-
laurierblad, gedroogd1
-
1 groentebouillonblokje (voor 0,5 l)groentebouillon1 el
-
water1000 g
-
olijfolie50 g
-
200 g diepgevroren spinaziebladeren, ontdooid en gepletverse spinaziebladeren gewassen en gedroogd200 g
-
fijn zout (opcional)½ tl
-
rijst (kooktijd 16 minuten)160 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portie
Proteína
18.8 g
Energia
1887 kJ /
451 kcal
Gordura
13.7 g
Fibra
10.5 g
Hidratos de carbono
67.3 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Winterse soepen
10 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Linzen, champignons en notenpasteitjes
Nenhuma avaliação
Glutenvrije, suikervrije mini Japanse katoen cheesecakes
1h 30min
Goulash van linzen en champignons
45min
Boekweit met champignons
25min
Hornazo
Nenhuma avaliação
Spinazie- en tomatenquiche
1h 45min
Stoofpot van linzen
2h 35min
Kikkererwten shoarma salade bowl
40min
Linzencurry en gestoomde pompoen
1h 15min
Fideuá van groenten
40min
Vegan Spaanse kikkererwten- en rijstsoep
13h 30min
Vegetarische bonenburger
1h 20min