Dispositivos e acessórios
Sesam zalm met sla en erwtensoep
Preparação 20min
Total 1h
4 porties
Ingredientes
-
verse gember geschild, in plakjes (3 mm)20 g
-
teentje knoflook1
-
honing70 g
-
sesamolie10 g
-
sojasaus70 g
-
verse zalmfilets, ontveld (of ontdooide bevroren zalmfilets, ontveld), in stukken (± 3 x 5 x 2 cm)600 g
-
uien gehalveerd80 g
-
olie30 g
-
bevroren doperwten500 g
-
water400 g
-
kokosmelk200 g
-
groentebouillonpasta1 el
-
zout½ tl
-
gemalen peper¼ tl
-
geroosterd sesamzaad5 el
-
50 g slamicrogreens50 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portie
Sódio
1362.1 mg
Proteína
43 g
Energia
3111.1 kJ /
743.6 kcal
Gordura
43.4 g
Fibra
8.6 g
Gordura saturada
13.4 g
Hidratos de carbono
42 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Fusion-smaken
12 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Gehaktballen met champignonroomsaus en pompoen-aardappelpuree
1h 10min
Vietnamese gegrilde kip met citroengras en rijst (glutenvrij)
30min
IJskroon van meringue en frambozen
4h 10min
Geroosterde wortelen met tijm en munt met de Peeler
30min
Broodkruimels
5min
Mojo saus (voor zeevruchten)
10min
Kantonese gebakken rijst met garnalen
50min
Tas Kebap - Lamsgoulash met paprika
1h 10min
Szechuanrijst met gehaktvlees en chili-olie
1h 5min
Salade met kip en spelt
1h 15min
Aardappel- en spruitjespuree
40min
Turkse moussaka
1h 10min