Zoetzure vis met rijst

Zoetzure vis met rijst

5.0 1 avaliação
Preparação 5min
Total 1h 5min
4 porties

Ingredientes

  • jasmijnrijst
    250 g
  • geklaarde boter
    20 g
  • verse ananas in stukken (3,5 cm)
    400 g
  • suiker
    30 g
  • paprika in reepjes (5 cm lang, 0,5 cm dik)
    200 g
  • verse gember in plakjes (2 mm)
    20 g
  • teentjes knoflook
    2
  • uien in 8 gesneden
    120 g
  • olie
    20 g
  • water en iets meer om de rijst te dekken
    470 g
  • lichte sojasaus
    30 g
  • zwarte azijn Chinkiang
    10 g
  • Shaoxing rijstwijn
    15 g
  • rijstazijn
    30 g
  • ketchup
    30 g
  • zout
    1 ½ tl
  • witvisfilet in blokjes (4-5 cm)
    400 g
  • water
    1 el
  • maïzena (zetmeel)
    1 el
  • lente-ui gehakt, als afwerking
  • sesamzaad om te bestrooien
  • geroosterde sesamolie (opcional) om te besprenkelen

Dificuldade

fácil


Nutrição por 1 portie

Sódio 1320.2 mg
Proteína 27.1 g
Energia 2279.3 kJ / 544.8 kcal
Gordura 12.4 g
Fibra 3.7 g
Gordura saturada 4.2 g
Hidratos de carbono 80.9 g

Gosta desta receita?

Inspire-se em mais de 100 000 receitas!

Registe-se e usufrua de 30 dias gratuitos. Inspire-se com o Cookidoo®. Sem compromisso.

Registe-se gratuitamente Mais Informações


Também pode gostar...