Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 60 g ui, in tweeën gesneden
- 60 g prei, wit, fijngesneden
- 300 g tomaten, gevierendeeld
- 1 knoflookteentje
- 20 g olijfolie
- 20 g Pastis
- 100 g droge witte wijn
- 750 g water
- 5 g visbouillon
- 10 g tomatenpuree
- 1 steranijs
- 1 kruidnagel
- sinaasappelschil, van 1 sinaasappel
- 1 bouquet garni
- 6 g venkelzaad, gedroogd
- 200 g aardappelen, in grote blokjes gesneden
- 60 g prei, wit, gesneden
- 170 g wortelen in stukken snijden
- 150 g venkelknol, schuin gesneden
- 300 g mosselen, vers, schoongemaakt
- 350 g verse kokkels
- 150 g goudbrasem, gefileerd, schoongemaakt, in zes stukken gesneden
- 200 g zalmfilet, vers, zonder vel, in zes stukken gesneden
- 150 g kabeljauwfilet, zonder vel, in zes stukken gesneden
- 6 rauwe gepelde langoustines, groot
- Nutrição
- por 1 portie
- Energia
- 1507 kJ / 360 kcal
- Proteína
- 37 g
- Hidratos de carbono
- 19 g
- Gordura
- 12 g
- Fibra
- 6 g
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