Orange and Pear Pavlova (TM5)

Orange and Pear Pavlova (TM5)

Nenhuma avaliação
Preparação 35min
Total 5h
8 portions

Ingredientes

Pavlova
  • sugar
    230 g
  • cornflour
    30 g
  • egg whites from medium eggs, at room temperature
    4
  • fine sea salt
    1 pinch
  • cream of tartar
    ½ tsp
  • freshly squeezed lemon juice
    1 Tbsp
Steamed Pears
  • pears ripe but firm, unpeeled, halved vertically
    250 g
  • water
    300 g
  • star anise
    2
  • cinnamon stick
    1
  • caster sugar
    20 g
  • orange large, freshly squeezed juice only
    1
Assembly
  • whipping cream cold (see tip)
    400 g
    double cream, cold (see tip)
  • flaked almonds, toasted to taste
    1 - 2 Tbsp
  • chocolate shavings (dark)
    1 Tbsp

Nutrição por 1 portion

Energia 355 kcal / 1484 kJ
Proteína 4 g
Gordura 20 g
Hidratos de carbono 43 g
Fibra 1.9 g
Gordura saturada 12 g
Sódio 61 mg

Gosta desta receita?

Inspire-se em mais de 100.000 receitas!

Registe-se e usufrua de 30 dias gratuitos. Inspire-se com o Cookidoo®. Sem compromisso.

Registe-se gratuitamente Mais Informações


Também pode gostar...