Dispositivos e acessórios
Burnt mandarin bavarois with mandarin syrup
Preparação 10min
Total 24h 30min
6 portions
Ingredientes
Mandarin cream
-
white sugar60 g
-
mandarin peel (of 1 mandarin)
-
milk200 g
-
egg yolks4
-
thickened cream200 g
-
water30 g
-
gelatine powder1 ½ tsp
-
natural vanilla extract1 tsp
-
mandarin juice (1-2 mandarins)50 g
Mandarin syrup
-
sugar50 g
-
water100 g
-
mandarin juice (2-4 mandarins)100 g
-
mandarins segmented2
-
crème fraîche to serve
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
36.6 mg
Proteína
4 g
Energia
1069.8 kJ /
255.7 kcal
Gordura
15.9 g
Fibra
0.2 g
Gordura saturada
9.2 g
Hidratos de carbono
25.2 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
French cuisine: Desserts
20 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Brandy custard (TM6)
15min
Fruit coulis
10min
Nougat glacé with raspberry coulis
24h 25min
Lemon curd
20min
Edna's Lemon Curd Teacake
40min
Pecan pie cheesecake cups
35min
Balinese Sous-Vide Duck Breast
Nenhuma avaliação
Quinoa puddings with raspberry coulis
1h 5min
Double-baked cheese soufflés with asparagus sauce
2h
Apricot amaretti
40min
Peanut butter parfait, chocolate bark and raspberries
8h 30min
Poached salmon and beetroot blinis
45min