Dispositivos e acessórios
Burnt mandarin bavarois with mandarin syrup
Preparação 10min
Total 24h 30min
6 portions
Ingredientes
Mandarin cream
-
white sugar60 g
-
mandarin peel (of 1 mandarin)
-
milk200 g
-
egg yolks4
-
thickened cream200 g
-
water30 g
-
gelatine powder1 ½ tsp
-
natural vanilla extract1 tsp
-
mandarin juice (1-2 mandarins)50 g
Mandarin syrup
-
sugar50 g
-
water100 g
-
mandarin juice (2-4 mandarins)100 g
-
mandarins segmented2
-
crème fraîche to serve
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
36.6 mg
Proteína
4 g
Energia
1069.8 kJ /
255.7 kcal
Gordura
15.9 g
Fibra
0.2 g
Gordura saturada
9.2 g
Hidratos de carbono
25.2 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
French cuisine: Desserts
20 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Fresh fig jam
55min
Roasted peach ice-cream
25h 20min
Sous-vide duck breast with green chilli (Chef Degan)
2h 40min
Lemon white chocolate cheesecake with cherry coulis and walnut crumb (Andrew Ballard)
1h 15min
Orange curry dressing
10min
Rye sourdough starter powder
24h 10min
Parfait au chocolat with summer berries (Nico Moretti)
8h 20min
Porcini pepperleaf paté (Andrew Fielke)
2h 50min
Spiced nut clusters
35min
Spicy peach and mango chutney
45min
Jam and coconut tarts
1h 10min
Brinjal (eggplant pickle)
1h 30min