Dispositivos e acessórios
Burnt mandarin bavarois with mandarin syrup
Preparação 10min
Total 24h 30min
6 portions
Ingredientes
Mandarin cream
-
white sugar60 g
-
mandarin peel (of 1 mandarin)
-
milk200 g
-
egg yolks4
-
thickened cream200 g
-
water30 g
-
gelatine powder1 ½ tsp
-
natural vanilla extract1 tsp
-
mandarin juice (1-2 mandarins)50 g
Mandarin syrup
-
sugar50 g
-
water100 g
-
mandarin juice (2-4 mandarins)100 g
-
mandarins segmented2
-
crème fraîche to serve
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
36.6 mg
Proteína
4 g
Energia
1069.8 kJ /
255.7 kcal
Gordura
15.9 g
Fibra
0.2 g
Gordura saturada
9.2 g
Hidratos de carbono
25.2 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
French cuisine: Desserts
20 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Magnolia Kitchen pear and ginger loaf
1h 55min
Homemade ricotta
1h 15min
Lemon curd
20min
Porcini pepperleaf paté (Andrew Fielke)
2h 50min
Herbed lavosh
55min
Rava payasam
50min
Frangipane and apricot muffins
35min
Traditional gluten free French vanilla canelé
49h 5min
Paris–Brest with praline cream
26h
Traditional French vanilla canelé
49h 5min
Crème pâtissière
15min
Pistachio and lemon curd cake
1h 15min