Pickled vegetables

Pickled vegetables

4.9 8 avaliações
Preparação 20min
Total 745h
910 g

Ingredientes

  • water room temperature
    1700 g
  • ice cubes
    10 - 15
  • ice cold water
    2 L
  • vegetables of choice, cut into pieces (see Tips)
    300 - 500 g
  • dried mixed herbs and spices of choice, to flavour (see Tips)
Pickling liquid
  • water room temperature
    500 g
  • white wine vinegar
    250 g
  • raw sugar
    2 tbsp
  • sea salt
    1 tsp
  • black peppercorns
    1 tsp
  • yellow mustard seeds (see Tips)
    1 tsp
  • dried bay leaf
    1
  • allspice berries
    4

Nutrição por 910 g

Energia 441.2 kcal / 1845.9 kJ
Proteína 14.6 g
Gordura 3.5 g
Hidratos de carbono 80.1 g
Fibra 18.8 g
Gordura saturada 0.7 g
Sódio 2179.3 mg

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