Versões compatíveis
Wraps with sautéed veggies and herb cream (Thermomix® Cutter)
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 200 g plum tomato, firm, whole that fit through feeder tube (2 tomatoes)
-
150
g iceberg lettuce, thickest part of
the core removed, cut into 3-4 wedges to fit
through feeder tube - 70 g onion, cut into halves vertically
- 130 g leek, cut into pieces to fit through feeder tube
- 180 g mixed capsicum, cut into 4 wedges, seeds and membranes removed
- 80 g button mushrooms (approx. 6-7 mushrooms), whole, stems removed
- 100 g carrot, peeled and trimmed
- 150 g Emmental cheese, cut into pieces to fit through feeder tube
- ½ bunch fresh flat-leaf parsley, leaves only
- ½ lemon, peel only, no white pith
- 150 g crème fraîche
- 1 tbsp Dijon mustard
- 40 g olive oil
- 1 tsp sea salt
- ½ tsp ground black pepper
- 2 - 3 pinches ground cayenne pepper
- 6 tortillas
- Nutrição
- por 1 piece
- Energia
- 1268.4 kJ / 303.2 kcal
- Proteína
- 10.8 g
- Hidratos de carbono
- 23.5 g
- Gordura
- 19.6 g
- Gordura saturada
- 8.4 g
- Fibra
- 4.4 g
- Sódio
- 407.4 mg
Receitas alternativas
All-in-one creamy vegetable pasta (Diabetes)
40 min
Chunky vegetable barley soup with seed pesto bread twist
1h 40min
Crunchy broccoli salad with speck (TM6)
10min
Potato fritter burgers with spinach
35min
Creamy vegetable rice
25min
Cheesy polenta with vegetable ragù
1 Std. 20 Min
Grab 'n' go muesli bites (Diabetes)
25min
Mushroom and ricotta cannelloni (Diabetes)
1h
Silverbeet and mushroom pasta (TM6)
30 min
Tomato pasta with vegetables and feta
30 min
Warm satay bowl
1h 10min
Broccoli and three cheese pasta bake
40 min