Tacos with vegetables and kidney beans (Thermomix® Cutter)

Tacos with vegetables and kidney beans (Thermomix® Cutter)

4.8 9 avaliações
Preparação 20min
Total 30min
6 pieces

Ingredientes

  • carrot peeled and trimmed
    140 g
  • zucchini trimmed
    160 g
  • Gruyère cheese cut into pieces to fit feeder tube
    120 g
  • plum tomatoes firm, that fit whole through feeder tube
    2
  • onion cut into halves
    50 g
  • canned kidney beans rinsed and drained (approx. 250 g after draining)
    300 g
  • water
    150 g
  • Vegetable stock paste
    ½ tsp
  • tomato paste
    20 g
  • ground cayenne pepper
    3 pinches
  • sea salt
    ¼ - ½ tsp
  • ground black pepper
    3 pinches
  • taco shells
    6
  • dried chilli flakes to sprinkle (optional)
  • fresh coriander leaves only, chopped
    ½ bunch
  • crème fraîche to serve
    100 g
  • lime cut into wedges, to serve
    1

Nutrição por 1 piece

Energia 253.1 kcal / 1058.9 kJ
Proteína 11.1 g
Gordura 13.6 g
Hidratos de carbono 23.9 g
Fibra 6.1 g
Gordura saturada 6.7 g
Sódio 485.7 mg

Gosta desta receita?

Inspire-se em mais de 100.000 receitas!

Registe-se e usufrua de 30 dias gratuitos. Inspire-se com o Cookidoo®. Sem compromisso.

Registe-se gratuitamente Mais Informações


Também pode gostar...