Versões compatíveis
Pork, sage and prune casserole with winter veg mash (Diabetes, TM6)
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Winter Veg Mash
- 400 g turnip, peeled and cut into pieces (3 cm)
- 320 g carrot, cut into pieces (3 cm)
- 1 tsp Vegetable stock paste, salt-free (see Tip)
- 50 g water
- ground nutmeg, to taste
- ground black pepper, to taste
Pork and Prune Stew
- 1 tbsp extra virgin olive oil
- 1 garlic clove
- 12 pickling onions (approx. 360 g)
- 60 g red wine
- 2 tbsp wholemeal plain flour
- 2 carrots, trimmed and sliced
- 2 tbsp fresh sage leaves, plus extra to serve
- 2 tsp Vegetable stock paste, salt-free (see Tip)
- 500 g water
- 400 g broccoli, cut into florets
- 500 g pork fillet, cut into cubes (3 cm)
- ground black pepper, to taste
- 60 g dried pitted prunes
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 1610 kJ / 385 kcal
- Proteína
- 39.3 g
- Hidratos de carbono
- 29 g
- Gordura
- 7.5 g
- Gordura saturada
- 1.8 g
- Fibra
- 17.3 g
- Sódio
- 199.8 mg
Receitas alternativas
Chinese-style chicken
25 min
Chicken laksa
30 min
Greek-style meatballs with warm veg salad (Noni Jenkins)
40 min
Chicken and risoni bake
1 Std. 15 Min
Middle Eastern open chicken pie (Diabetes, TM6)
1h 30 min
Chicken, spinach and leek risotto
30 min
Fish cakes with beurre blanc sauce
1h
Silverbeet and mushroom pasta (TM6)
30 min
Easy lamb hotpot
2 Std.
Pork fillet with chilli and coconut relish (Diabetes)
45 min
Chicken meatballs in smoky tomato and eggplant sauce
50 min
Low carb gluten free lamb lasagne
1 Std. 40 Min