Versões compatíveis
Pork, sage and prune casserole with winter veg mash (Diabetes, TM6)
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Winter Veg Mash
- 400 g turnip, peeled and cut into pieces (3 cm)
- 320 g carrot, cut into pieces (3 cm)
- 1 tsp Vegetable stock paste, salt-free (see Tip)
- 50 g water
- ground nutmeg, to taste
- ground black pepper, to taste
Pork and Prune Stew
- 1 tbsp extra virgin olive oil
- 1 garlic clove
- 12 pickling onions (approx. 360 g)
- 60 g red wine
- 2 tbsp wholemeal plain flour
- 2 carrots, trimmed and sliced
- 2 tbsp fresh sage leaves, plus extra to serve
- 2 tsp Vegetable stock paste, salt-free (see Tip)
- 500 g water
- 400 g broccoli, cut into florets
- 500 g pork fillet, cut into cubes (3 cm)
- ground black pepper, to taste
- 60 g dried pitted prunes
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 1610 kJ / 385 kcal
- Proteína
- 39.3 g
- Hidratos de carbono
- 29 g
- Gordura
- 7.5 g
- Gordura saturada
- 1.8 g
- Fibra
- 17.3 g
- Sódio
- 199.8 mg
Receitas alternativas
All-in-one creamy vegetable pasta (Diabetes)
40min
Ginger salmon udon with spiced cashews
35min
Risoni with salmon and spinach
25 Min
Steamed snapper with Sicilian caponata
1h 40min
Prawn noodle curry
10 Min
Chicken Tikka Masala Pasta
45min
Chicken, spinach and leek risotto
30min
Chinese-style chicken
25 Min
Spanish chicken tomato stew (Diabetes)
40min
Crispy-skinned snapper with macadamia cream and spring vegetables
1 Std.
Ossobuco with orange and fennel salad
2h 45min
Beef and cashew nut yellow curry
25 Min