Dispositivos e acessórios
Pompoenbrood
Preparação 15min
Total 1h 45min
12 porties
Ingredientes
-
boter, ongezouten of gezouten (van koemelk) om in te vetten, plus extra om op te dienen (facultatief)
-
gepelde walnoten (facultatief)40 g
-
amandelen60 g
-
pompoen geschild en in stukken gesneden (3-4 cm)150 g
-
banaan geschild en in stukken gebroken1
-
eieren2
-
melk60 g
-
bruine suiker (zie Tips)100 g
-
extra vergine olijfolie120 g
-
volkorenbloem zelfrijzend80 g
-
bloem zelfrijzend100 g
-
kaneel, gemalen½ tl
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portie
Sódio
130.1 mg
Proteína
4.9 g
Energia
1082.9 kJ /
257.8 kcal
Gordura
16.8 g
Fibra
2.4 g
Gordura saturada
2.7 g
Hidratos de carbono
21.6 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Pompoen & Peer
9 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Knapperige zaadstokjes met spek en kaas
35min
Natuurlijk zoete appel- en dadelcake (gluten- en zuivelvrij)
1h
Suikervrij bananenbrood
1h 15min
Vijfzaden energierepen
1h 45min
Glutenvrij mediterraans gevouwen brood
Nenhuma avaliação
Amandelpap
10min
Proteïnepudding
6h 35min
Salade van peer en spek met mosterddressing
20min
Hartige taart met savooiekool
1h 30min
Zachte graanrepen
1h
Pompoen-Appelcake met Havervlokken
1h 20min
Bananenbrood
1h 50min