Pompoenbrood

Pompoenbrood

5.0 5 avaliações
Preparação 15min
Total 1h 45min
12 porties

Ingredientes

  • boter, ongezouten of gezouten (van koemelk) om in te vetten, plus extra om op te dienen (facultatief)
  • gepelde walnoten (facultatief)
    40 g
  • amandelen
    60 g
  • pompoen geschild en in stukken gesneden (3-4 cm)
    150 g
  • banaan geschild en in stukken gebroken
    1
  • eieren
    2
  • melk
    60 g
  • bruine suiker (zie Tips)
    100 g
  • extra vergine olijfolie
    120 g
  • volkorenbloem zelfrijzend
    80 g
  • bloem zelfrijzend
    100 g
  • kaneel, gemalen
    ½ tl

Dificuldade

fácil


Nutrição por 1 portie

Sódio 130.1 mg
Proteína 4.9 g
Energia 1082.9 kJ / 257.8 kcal
Gordura 16.8 g
Fibra 2.4 g
Gordura saturada 2.7 g
Hidratos de carbono 21.6 g

Gosta desta receita?

Inspire-se em mais de 100 000 receitas!

Registe-se e usufrua de 30 dias gratuitos. Inspire-se com o Cookidoo®. Sem compromisso.

Registe-se gratuitamente Mais Informações


Também pode gostar...