
Dispositivos e acessórios
Pompoenbrood
Preparação 15min
Total 1h 45min
12 porties
Ingredientes
-
boter, ongezouten of gezouten (van koemelk) om in te vetten, plus extra om op te dienen (facultatief)
-
gepelde walnoten (facultatief)40 g
-
amandelen60 g
-
pompoen geschild en in stukken gesneden (3-4 cm)150 g
-
banaan geschild en in stukken gebroken1
-
eieren2
-
melk60 g
-
bruine suiker (zie Tips)100 g
-
extra vergine olijfolie120 g
-
volkorenbloem zelfrijzend80 g
-
bloem zelfrijzend100 g
-
kaneel, gemalen½ tl
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portie
Sódio
130.1 mg
Proteína
4.9 g
Energia
1082.9 kJ /
257.8 kcal
Gordura
16.8 g
Fibra
2.4 g
Gordura saturada
2.7 g
Hidratos de carbono
21.6 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em

Pompoen & Peer
9 Receitas
Benelux
Benelux