Dispositivos e acessórios
Taart met peer en brie
Preparação 10min
Total 1h 10min
4 porties
Ingredientes
-
bloem200 g
-
boter, ongezouten of gezouten (van koemelk) koud, in stukken gesneden80 g
-
water koud65 g
-
zout½ tl
-
brie kaas in stukken gesneden200 g
-
peren geschild (ongeveer 300 g)2
-
verse tijm (opcional) voor decoratie2 - 3 takjes
-
zwarte peper, gemalen om te bestrooien
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 portie
Sódio
434 mg
Proteína
15 g
Energia
2100.3 kJ /
502 kcal
Gordura
27 g
Fibra
5 g
Gordura saturada
17 g
Hidratos de carbono
47 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Pompoen & Peer
9 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Lactosevrije Luikse Wafels
1h 30min
De eerste hap: Pastinaak en appelmoes
Nenhuma avaliação
Taart van Kastanjes, Champignons en Veenbessen
Nenhuma avaliação
Gehaktballen en Aardappelen met Amandelsaus
Nenhuma avaliação
Zoete Aardappel Kaastaart Repen
Nenhuma avaliação
Kip in adobo saus met puree van bakbananen
Nenhuma avaliação
Tonijnrijstsalade, eieren en rauwkost - Chocolade- en frambozengebak
Nenhuma avaliação
Iers sodabrood
Nenhuma avaliação
Quinoapuddings met frambozensaus
Nenhuma avaliação
Pistache Crème Brûlée
Nenhuma avaliação
Rode Bieten Quiche met Feta
1h 20min
Turkse moussaka
1h 10min