Dispositivos e acessórios
Taart met peer en brie
Preparação 10min
Total 1h 10min
4 porties
Ingredientes
-
bloem200 g
-
boter, ongezouten of gezouten (van koemelk) koud, in stukken gesneden80 g
-
water koud65 g
-
zout½ tl
-
brie kaas in stukken gesneden200 g
-
peren geschild (ongeveer 300 g)2
-
verse tijm (opcional) voor decoratie2 - 3 takjes
-
zwarte peper, gemalen om te bestrooien
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 portie
Sódio
434 mg
Proteína
15 g
Energia
2100.3 kJ /
502 kcal
Gordura
27 g
Fibra
5 g
Gordura saturada
17 g
Hidratos de carbono
47 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Pompoen & Peer
9 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Op Griekse wijze gebakken vis met bulgur
1h 30min
Spareribs met glazuur van appel en honing
Nenhuma avaliação
Tandoori portobellos met romige kokosnoot raita
Nenhuma avaliação
Oriëntaalse brunch
Nenhuma avaliação
Aardbeien mille-feuille
5h
Geroosterde porchetta met peren en uien
12h
Chai latte parfait
15h 5min
Chocolade en chilli ijs met whiskey siroop
14h 20min
Steak Stroganoff
45min
Siciliaanse Garnalensalade
40min
Salade van peer en spek met mosterddressing
20min
Karamel varkensvlees
45min