Dispositivos e acessórios
Quinoa salade met knapperige groenten
Preparação 10min
Total 30min
4 porties
Ingredientes
-
lente-ui in stukken1
-
wortel in stukken70 g
-
courgette in stukken140 g
-
water400 g
-
zout1 ½ tl
-
quinoa50 g
-
tomaat in blokjes80 g
-
olijfolie2 el
-
balsamicoazijn2 el
-
zwarte komijnzaadjes1 tl
-
witte peper, gemalen1 snuifje
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portie
Proteína
3 g
Energia
709 kJ /
171 kcal
Gordura
11 g
Fibra
2 g
Hidratos de carbono
15 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Het Basiskookboek
133 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Orzo pasta met zalm en spinazie
40min
Balsamicozalm met courgettenoedels
25min
Taboulé met quinoa en tonijn
40min
Quinoapuddings met frambozensaus
Nenhuma avaliação
Haverkoekjes op een stokje
1h 30min
Hummus van rode biet
10min
Salade met kip en spelt
1h 15min
Zalm en couscous pakjes, met zongedroogde tomaten
35min
Zalm, quinoa, feta en salade van gemengde groenten
50min
Rode bietensalade
10min
Mediterrane zeevruchten met rijst en chorizo
1h 5min
Koolsla
10min