Dispositivos e acessórios
Gebakken Zalm met romige Prei-Courgettesaus
Preparação 10min
Total 25min
4 portie
Ingredientes
-
zalmfilet, vers800 g
-
olijfolie1 el
-
zout1 theelepel
-
zwarte peper, gemalen3 - 5 snuifje
-
dille, vers10 g
-
prei in de lengte gehalveerd, in plakjes gesneden (5 mm)300 g
-
courgette in plakjes gesneden (4 cm)200 g
-
60 g waterwitte wijn60 g
-
groene erwten (vers of diepvries)150 g
-
mascarpone180 g
-
citroenzeste1 el
-
zwarte peper, gemalen½ tl
Dificuldade
fácil
Nutrição por 4 portie
Sódio
10787 mg
Proteína
214 g
Energia
11391 kJ /
2722 kcal
Gordura
168 g
Fibra
18 g
Gordura saturada
54 g
Hidratos de carbono
101 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Feestelijk Koken met de Thermomix® Sensor
5 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Ananas Dessert met Meringue
25min
Stoofpotje van zeevruchten en varkensvlees
Nenhuma avaliação
Mosselen Marinière
Nenhuma avaliação
Hartige taartjes met broccoli en spek
45min
Vis in dragonkorst, primeur wortelen en erwtenpuree
1h
Koolstoofpot met kalkoen
40min
Panuchos de cochinita pibil (Mexicaanse taco's)
35min
Express Aardbeien Dessert
5min
One Pot Pasta met Boerenkool en Fontina-kaassaus
Nenhuma avaliação
Perzik Bellini
5min
Spaghetti met tomatensaus en champignons
30min
Mosselen in romige witte wijnsaus
45min