Dispositivos e acessórios
Gebakken Zalm met romige Prei-Courgettesaus
Preparação 10min
Total 25min
4 portie
Ingredientes
-
zalmfilet, vers800 g
-
olijfolie1 el
-
zout1 theelepel
-
zwarte peper, gemalen3 - 5 snuifje
-
dille, vers10 g
-
prei in de lengte gehalveerd, in plakjes gesneden (5 mm)300 g
-
courgette in plakjes gesneden (4 cm)200 g
-
60 g waterwitte wijn60 g
-
groene erwten (vers of diepvries)150 g
-
mascarpone180 g
-
citroenzeste1 el
-
zwarte peper, gemalen½ tl
Dificuldade
fácil
Nutrição por 4 portie
Sódio
10787 mg
Proteína
214 g
Energia
11391 kJ /
2722 kcal
Gordura
168 g
Fibra
18 g
Gordura saturada
54 g
Hidratos de carbono
101 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Feestelijk Koken met de Thermomix® Sensor
5 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Oosterse Pompoensoep met Reuzegarnalen en Kerrieschuim
Nenhuma avaliação
Vol-au-vent op grootmoeders wijze
1h 30min
Gyoza met kip en knoflook
45min
Risottata met kip en champignons
40min
Gevulde Tomaten met Shakshuka, Mozzarella en gepocheerde Eieren
Nenhuma avaliação
Pad Thai
45min
Zalm met broccoli en honing-mosterdsaus
40min
Romige pasta met kip en broccoli
30min
Geroosterde Bloemkoolsteaks met Salsa en Puree
1h
Pasta met crème van pistache
30min