
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Gebak
- 120 g boter ingevroren blokjes (30 min.)
- 180 g bloem plus extra voor het bestuiven
- 40 g poedersuiker
- 1 snuifje zeezout
- 1 eierdooier van medium ei
- 3 tl water
Peren
- 500 g water
- 3 peren (bijv. Conference of Comice) geschild, gehalveerd, van pitjes ontdaan (ca. 320 g)
Frangipane vulling
- 1 citroen alleen dunne schilfers van de schil
- 120 g kristalsuiker
- 120 g boter zacht
- 2 eieren, medium (53-63 g)
- 120 g gehakte amandelen
- 15 g bloem
Glazuur
- 1 eetlepel abrikozenjam gesmolten
- Nutrição
- por 1 portie
- Energia
- 538 kcal / 2249 kJ
- Proteína
- 8.4 g
- Gordura
- 35.6 g
- Hidratos de carbono
- 46 g
Nas coleções
Receitas alternativas
Vegan citroen en zwarte thee taart
Nenhuma avaliação
Citroenhapjes met havervlokken-zandkorst
5h 15min
Pavlova krans met frambozencoulis, vijgen en granaatappel
6h
Hersenen cupcakes
1h 40min
Halloween voeten gehaktbrood
1h 30min
Maanzaadslakken
Nenhuma avaliação
Slagroom
10min
Chocolade meringue en koffie karamel gebak
2h 30min
Bechamelsaus
15min
Vruchtensaus (coulis)
10min
Gezouten karamel toffees
1h 45min
Banketbakkersroom
15min