Dispositivos e acessórios
Frangipane met peer
Preparação 25min
Total 1h 30min
8 porties
Ingredientes
Gebak
-
boter ingevroren blokjes (30 min.)120 g
-
bloem plus extra voor het bestuiven180 g
-
poedersuiker40 g
-
zeezout1 snuifje
-
eierdooier van medium ei1
-
water3 tl
Peren
-
water500 g
-
peren (bijv. Conference of Comice) geschild, gehalveerd, van pitjes ontdaan (ca. 320 g)3
Frangipane vulling
-
citroen alleen dunne schilfers van de schil1
-
kristalsuiker120 g
-
boter zacht120 g
-
eieren, medium (53-63 g)2
-
gehakte amandelen120 g
-
bloem15 g
Glazuur
-
abrikozenjam gesmolten1 eetlepel
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 portie
Proteína
8.4 g
Energia
2249 kJ /
538 kcal
Gordura
35.6 g
Hidratos de carbono
46 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Pompoen & Peer
9 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Romige Pasta Risottata met Pompoen, Scamorza en Pecorino
Nenhuma avaliação
Appel-notenbrood
1h 25min
Rabarber, sinaasappel en amandel cake
1h 30min
Halloween pompoentaart
4h
Volkorenbrood, beleg en kippengehaktballetjes
2h
Driekoningentaart met hazelnoten
Nenhuma avaliação
Ijs van amarenakersen
8h 10min
Frangipanetaart
1h 25min
Vegan bananen-kokoscake
Nenhuma avaliação
Gestoomde chocoladecake met slagroom
1h 10min
Sinaasappelcake
1h
Marmercake
2h