Dispositivos e acessórios
Bernse Aardappelrösti met Spek
Preparação 10min
Total 40min
4 portie
Ingredientes
-
vastkokende aardappel heel of in stukken gesneden (4 cm x 4 cm) die in de invoeropening passen1100 g
-
spekblokjes (zie tip)150 g
-
olie15 g
-
zout½ tl
-
boter60 g
-
zwarte peper, vers gemalen1 tl
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portie
Proteína
8 g
Energia
2094 kJ /
500 kcal
Gordura
33 g
Hidratos de carbono
40 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Cutter+
12 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Vleesspiesjes met Rijst in Saus
Nenhuma avaliação
Hartige krans met olijven, spek en cheddarkaas
Nenhuma avaliação
Pistache Macarons met Pistache Ganache
Nenhuma avaliação
Menu: Broccoli en Edamame Soep met Gorgonzola, Zalm met Groenten en Dillesaus
Nenhuma avaliação
Hartige cashew roomkaas
Nenhuma avaliação
Rugelach met pistache-halva
Nenhuma avaliação
Mango kleefrijst cake (vegan)
11h
Turkse eieren (Cilbir) op Griekse yoghurt met toast en groene salade
30min
Geroosterde wortelen met tijm en munt met de Peeler
30min
Gevuld Varkensgebraad (Porchetta) met Sinaasappel, Venkel, Chili en Salie
Nenhuma avaliação