Dispositivos e acessórios
Bernse Aardappelrösti met Spek
Preparação 10min
Total 40min
4 portie
Ingredientes
-
vastkokende aardappel heel of in stukken gesneden (4 cm x 4 cm) die in de invoeropening passen1100 g
-
spekblokjes (zie tip)150 g
-
olie15 g
-
zout½ tl
-
boter60 g
-
zwarte peper, vers gemalen1 tl
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portie
Proteína
8 g
Energia
2094 kJ /
500 kcal
Gordura
33 g
Hidratos de carbono
40 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Cutter+
12 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Mediterraans Rozemarijnbrood
1 godz. 55 min
Pistache Crème Brûlée
3 godz. 20 min
Gebraden Kip met Groenten in Cidersaus
1 godz. 45 min
Express Aardbeien Dessert
5 min
Spaghetti met knoflook, olijfolie en chili
30 min
Soezen met Crumble, Frambozenvulling en Witte Chocoladeroom
Brak ocen
Romige pasta met kip en broccoli
30 min
Rode ogen gevulde eieren
Brak ocen