Dispositivos e acessórios
Indonesian Vegetable Spring Roll
Preparação 10min
Total 40min
14 pieces
Ingredientes
-
white cabbage thickest part of the core removed, cut in wedges that fit through feeder tube100 g
-
fresh flat green beans trimmed50 g
-
carrot peeled50 g
-
chicken breast cut in pieces100 g
-
vegetable oil plus extra for frying40 g
-
garlic cloves2
-
bean sprouts (taugeh)50 g
-
sugar½ tsp
-
salt½ tsp
-
chicken stock powder homemade or store-bought1 tsp
-
white pepper powder¼ tsp
-
spring roll rice paper14
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 piece
Sódio
626 mg
Proteína
27 g
Energia
1637 kJ /
391 kcal
Gordura
8 g
Fibra
10 g
Gordura saturada
2 g
Hidratos de carbono
54 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Everyday Asian with Thermomix® Cutter (TM5)
15 Receitas
Internacional
Internacional
Também pode gostar...
Bingka Ubi (Baked Tapioca Cake)
1h 10min
Ngor Hiang (Five Spice Meat Rolls)
Nenhuma avaliação
Sambal Goreng Pengantin
40min
Douhua (soft bean curd) with sweet syrup
10h 25min
Sea Coconut Braised Fish Maw Soup
25h 10min
Qing zheng yu (steamed fish with ABC soup)
1h 15min
Hainanese chicken rice with vegetable soup and steamed egg
1h 25min
Steamed Siew Mai
5h
Kacangma (Motherwort Chicken)
35min
Pengat Pisang (Banana Coconut Dessert)
35min
Red Date Longan Peach Gum Dessert
1h 5min
Demo Recipe 2 - Quick Steamed Buns
1h