Dispositivos e acessórios
Parsnip and bean mash
Preparação 10min
Total 25min
4 portions
Ingredientes
-
parsnip peeled and cut into pieces (approx. 2 cm)550 g
-
milk100 g
-
canned cannellini beans rinsed and drained (approx. 230 g after draining - see Tip)400 g
-
salt1 pinch
-
ground black pepper1 pinch
-
olive oil20 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
228.8 mg
Proteína
7 g
Energia
793 kJ /
188.8 kcal
Gordura
6 g
Fibra
8.6 g
Gordura saturada
1.1 g
Hidratos de carbono
22 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Eat Well
102 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Just mash
10 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Risotto verde
45min
Vegetable bake with goat's feta
1h 30min
Beetroot carpaccio (Thermomix® Cutter)
Nenhuma avaliação
Beef brisket chilli con carne
7h
White zucchini and cannellini bean soup
25min
Cauliflower mash
25min
Sweet potato, parsnip and broccoli frittata
55min
Hearty gluten free vegetarian lasagne
3h 5min
Porcini pepperleaf paté (Andrew Fielke)
2h 50min
Apple, rhubarb and goji berry crumble with vanilla cashew cream
50min
Eggplant involtini with risotto
1h 55min
Falafel with beetroot hommus
20min