Spaghettini linzen-bolognese, gebakken met salami

Spaghettini linzen-bolognese, gebakken met salami

2.0 2 avaliações
Preparação 15min
Total 1h 10min
8 porties

Ingredientes

  • Parmezaanse kaas in stukken
    70 g
  • verse rozemarijn alleen naaldjes
    2 takjes
  • room, elk type (van koemelk)
    600 g
  • eieren
    2
  • tomaten passata
    800 g
  • olijfolie
    5 g
  • gekookte linzen uitgelekt, gespoeld
    400 g
  • gedroogde gemengde kruiden
    1 el
  • zout
    ¼ - ½ tl
  • gemalen peper
    ¼ tl
  • spaghettini droge vorm
    250 g
  • rode paprika in plakjes gesneden
    150 g
  • salami in plakjes
    100 g
  • kaas, middelhard geraspt
    50 g

Dificuldade

fácil


Nutrição por 1 portie

Sódio 674.6 mg
Proteína 20.6 g
Energia 2644.7 kJ / 632.1 kcal
Gordura 42.1 g
Fibra 7.1 g
Gordura saturada 22.3 g
Hidratos de carbono 45.8 g

Gosta desta receita?

Inspire-se em mais de 100 000 receitas!

Registe-se e usufrua de 30 dias gratuitos. Inspire-se com o Cookidoo®. Sem compromisso.

Registe-se gratuitamente Mais Informações


Também pode gostar...