![Spaghettini linzen-bolognese, gebakken met salami Spaghettini linzen-bolognese, gebakken met salami](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/a48158e07a23482badfa75cbb61e34d8/Derivates/2012fff031e6f35545adc651053ee3cce97db908.jpg)
Versões compatíveis
Spaghettini linzen-bolognese, gebakken met salami
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 70 g Parmezaanse kaas in stukken
- 2 takjes verse rozemarijn, alleen naaldjes
- 600 g room, elk type (van koemelk)
- 2 eieren
- 800 g tomaten passata
- 5 g olijfolie
- 400 g gekookte linzen uitgelekt, gespoeld
- 1 el gedroogde gemengde kruiden
- ¼ - ½ tl zout
- ¼ tl gemalen peper
- 250 g spaghettini droge vorm
- 150 g rode paprika in plakjes gesneden
- 100 g salami in plakjes
- 50 g kaas, middelhard geraspt
- Nutrição
- por 1 portie
- Energia
- 2644.7 kJ / 632.1 kcal
- Proteína
- 20.6 g
- Hidratos de carbono
- 45.8 g
- Gordura
- 42.1 g
- Gordura saturada
- 22.3 g
- Fibra
- 7.1 g
- Sódio
- 674.6 mg
Nas coleções
Receitas alternativas
Zalm mozaïek
Nenhuma avaliação
Amandelbretzels
Nenhuma avaliação
Zoetzure dhal
Nenhuma avaliação
Rijst met rundvlees en broccoli
50 min
Vegetarische bruine rijst
40 Min
Zoete griesmeel vogelpasteitjes
Nenhuma avaliação
Gebakken aardappelpuree monsters
Nenhuma avaliação
Linzengebraad met zoete aardappel-en knolselderpuree en broccoli
1 Std.
Veelzijdige stevige soep
50 min
Roergebakken champignons
55 Min
Pasta met prei en ajvar
30 Min
Broccoli en aardappelen met blauwe-kaassaus
45 Min