
Versões compatíveis
Spaghettini linzen-bolognese, gebakken met salami
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 70 g Parmezaanse kaas in stukken
- 2 takjes verse rozemarijn alleen naaldjes
- 600 g room, elk type (van koemelk)
- 2 eieren
- 800 g tomaten passata
- 5 g olijfolie
- 400 g gekookte linzen uitgelekt, gespoeld
- 1 el gedroogde gemengde kruiden
- ¼ - ½ tl zout
- ¼ tl gemalen peper
- 250 g spaghettini droge vorm
- 150 g rode paprika in plakjes gesneden
- 100 g salami in plakjes
- 50 g kaas, middelhard geraspt
- Nutrição
- por 1 portie
- Energia
- 632.1 kcal / 2644.7 kJ
- Proteína
- 20.6 g
- Gordura
- 42.1 g
- Hidratos de carbono
- 45.8 g
- Fibra
- 7.1 g
- Gordura saturada
- 22.3 g
- Sódio
- 674.6 mg
Nas coleções
Receitas alternativas
Linzengebraad met zoete aardappel-en knolselderpuree en broccoli
1h
Glutenvrije gevulde pepers
Nenhuma avaliação
In de oven gebakken vissticks met pompoendip
Nenhuma avaliação
Courgette en garnalen beignets met yoghurt
30min
Margarita van komkommer en chilipeper
Nenhuma avaliação
Lactosevrije pannenkoeken met confituur
1h
Citroenhapjes met havervlokken-zandkorst
5h 15min
Slasapje
Nenhuma avaliação
Kreplach
55min
Romige snijbietsoep
35min
Tomaten opgevuld met champignons en noten
1h 5min
Varkenslendegebraad met aardappelpuree
1h 15min