Versões compatíveis
Spaghettini linzen-bolognese, gebakken met salami
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 70 g Parmezaanse kaas in stukken
- 2 takjes verse rozemarijn, alleen naaldjes
- 600 g room, elk type (van koemelk)
- 2 eieren
- 800 g tomaten passata
- 5 g olijfolie
- 400 g gekookte linzen uitgelekt, gespoeld
- 1 el gedroogde gemengde kruiden
- ¼ - ½ tl zout
- ¼ tl gemalen peper
- 250 g spaghettini droge vorm
- 150 g rode paprika in plakjes gesneden
- 100 g salami in plakjes
- 50 g kaas, middelhard geraspt
- Nutrição
- por 1 portie
- Energia
- 2644.7 kJ / 632.1 kcal
- Proteína
- 20.6 g
- Hidratos de carbono
- 45.8 g
- Gordura
- 42.1 g
- Gordura saturada
- 22.3 g
- Fibra
- 7.1 g
- Sódio
- 674.6 mg
Nas coleções
Receitas alternativas
Rijst met groentemix
55 min
Volkoren Paasbrood met eieren en gerookte forelfilets
1 Std. 45 Min
Ananas-kokos crème brûlée zonder toegevoegde suikers
Nenhuma avaliação
Kip in adobo saus met puree van bakbananen
Nenhuma avaliação
Gierst met kip en curry
35 min
Hongaarse champignonsoep
30 min
Roomsoep van veldsla, broccoli met olijvensaus
45 min
Chorizo, aardappel en koolsoep
Nenhuma avaliação
Mexicaanse kippensoep
40 min
Gehaktbrood met spinazie-kaasvulling
1h 15 min
Basis brooddeeg (Zuurdesem)
24 Std. 30 Min
Turkse moussaka
1h 10min