Dispositivos e acessórios
Tonkatsu with coleslaw, wasabi and dill dressing, potato wedges
Preparação 20min
Total 50min
4 portions
Ingredientes
Baked potatoes
-
potatoes cut in wedges500 g
-
honey1 tbsp
-
oil20 g
-
garlic powder½ tsp
-
brown sugar2 - 3 pinches
-
salt½ tsp
-
ground white pepper2 - 3 pinches
Coleslaw
-
white cabbage cut in pieces (5-6 cm)300 g
-
soy sauce30 g
-
rice vinegar30 g
-
sesame seeds1 tsp
-
salt¼ tsp
-
sugar¼ tsp
Tonkatus and dressing
-
fresh dill leaves only3 sprigs
-
wasabi paste1 - 2 tsp
-
rice vinegar25 g
-
yoghurt50 g
-
mayonnaise50 g
-
sugar2 - 3 pinches
-
salt plus ½ tsp and extra for seasoning2 - 3 pinches
-
egg1
-
mineral water, sparkling60 g
-
cornstarch30 g
-
ground white pepper¼ tsp
-
plain flour3 - 4 tbsp
-
pork chops, boneless (approx. 120 g each)4
-
panko breadcrumbs100 g
-
oil for frying
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
1433.2 mg
Proteína
32.9 g
Energia
2418.3 kJ /
578 kcal
Gordura
21.3 g
Fibra
6.6 g
Gordura saturada
3.7 g
Hidratos de carbono
63 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Fusion Kitchen
14 Receitas
Internacional
Internacional
Também pode gostar...
Jenny Blake's Sri Lankan spatchcock chicken
4h 15min
Roti John
30min
Fish and Chips
30min
Heirloom Tomato and Zucchini Lasagna (Matthew Kenney) Metric
4h 20min
Pineapple Teriyaki Salmon
30min
Hot and Sour Pineapple Rice
1h 15min
Flank steak with horseradish cream sauce (MEATER+®)
4h 20min
Malay-style coconut chicken (MEATER+®)
25h 40min
Chicken with Creamed Spinach Crepes (Metric)
1h 50min
Wendy Crombie's Shredded chicken noodle salad
40min
Thai chicken wraps
40min
Korean barbecue pork with rice salad
40min