Dispositivos e acessórios
Sauerkraut
Preparação 1h 15min
Total 12h 15min
1 litre
Ingredientes
-
green cabbage (approx.1 cabbage) cored, cut into wedges that fit through feeder tube600 - 700 g
-
water divided700 g
-
sea salt24 g
-
caraway seeds2 tsp
-
lemon juice or 1 tsp ascorbic acid powder30 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 litre
Sódio
8480.2 mg
Proteína
1.5 g
Energia
109 kJ /
26.1 kcal
Gordura
1 g
Fibra
2.9 g
Gordura saturada
0 g
Hidratos de carbono
4.2 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
TM Basics - Condiments
6 Receitas
Canadá
Canadá
Your Cookidoo 2025 - Homemade Hero
10 Receitas
Canadá
Canadá
Também pode gostar...
Basmati rice in Varoma bundt tin
35min
Green pea and feta hummus wraps
10min
Boiled pasta
20min
Sweet and Sour Cucumber Slices
5min
Brown rice
50min
Yellow Curry with Mushroom (Dandelion restaurant)
1h
Gut Immunity Shot
5min
Middle Eastern planked salmon
1h 40min
Heirloom Tomato and Zucchini Lasagna (Matthew Kenney) Metric
4h 20min
Pesto Pasta Salad
30min
Coconut Dhal
25min
Creamy coconut chicken curry (open cooking)
30min