Dispositivos e acessórios
Vietnamese-style Chicken and Cabbage Salad (TM5)
Preparação 15min
Total 30min
4 portions
Ingredientes
-
peanuts, roasted, salted100 g
-
garlic cloves2
-
water540 g
-
fish sauce40 g
-
freshly squeezed lime juice30 g
-
caster sugar40 g
-
chicken breasts cut in pieces (5 cm)400 g
-
white cabbage cut in wedges (3 cm x 5 cm, to fit through wide part of feeder)200 g
-
red cabbage cut in wedges (3 cm x 5 cm, to fit through wide part of feeder)100 g
-
red onion halved vertically50 g
-
carrots100 g
-
fresh mint leaves16
-
fresh chilli thinly sliced1
-
fresh coriander leaves2 Tbsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
893.4 mg
Proteína
29.6 g
Energia
1675.4 kJ /
400.5 kcal
Gordura
21.8 g
Fibra
5.1 g
Gordura saturada
4.3 g
Hidratos de carbono
24.9 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Slicing and Grating (TM5)
44 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Wholemeal Tacos with Pulled Pork in Stout
4h 55min
Patatas Bravas with Aioli
1h 15min
Pepper and Salami Sauce
45min
Baked Turmeric Fish and Tomato Salsa
30min
Pad Thai
45min
Soba Noodle and Salmon Bowl
30min
Massaman Curry with Jasmine Rice
1h
Stuffed Sweet Potatoes with Banana Sriracha Mayo and Coleslaw
50min
Green Mole Chicken
1h
Colourful Tuna Rice Salad
40min
Chilli and Peanut Noodles with Tofu and Chilli Garlic Oil
30min
Quick Tomato and Basil Gnocchi
25min