Versões compatíveis
Vietnamese-style Chicken and Cabbage Salad (TM5)
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 100 g peanuts, roasted, salted
- 2 garlic cloves
- 540 g water
- 40 g fish sauce
- 30 g freshly squeezed lime juice
- 40 g caster sugar
- 400 g chicken breasts, cut in pieces (5 cm)
- 200 g white cabbage, cut in wedges (3 cm x 5 cm, to fit through wide part of feeder)
- 100 g red cabbage, cut in wedges (3 cm x 5 cm, to fit through wide part of feeder)
- 50 g red onion, halved vertically
- 100 g carrots
- 16 fresh mint leaves
- 1 fresh chilli, thinly sliced
- 2 Tbsp fresh coriander leaves
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 1675.4 kJ / 400.5 kcal
- Proteína
- 29.6 g
- Hidratos de carbono
- 24.9 g
- Gordura
- 21.8 g
- Gordura saturada
- 4.3 g
- Fibra
- 5.1 g
- Sódio
- 893.4 mg
Receitas alternativas
Curry Noodles with Pork
45min
Patatas Bravas with Aioli
1 Std. 15 Min
Buddha Bowl with Chicken (TM6)
1h
Sweet Pepper Nachos with Guacamole; BBQ Jackfruit Burritos
1h
Vietnamese-style Vegetable Stew with Rice
40min
Jalapeño, Lime and Coconut Cashews
25min
Halloumi Salad
20min
Pinot Freezio - Pineapple White Wine Slushies
5 min
Cucumber Margarita
10 min
Aubergine Paneer Rolls with Red Lentils and Mint Yoghurt
40min
Sun-Dried Tomato Tapenade
15 min
Sweet Potato, Pecan and Blue Cheese Risotto
30min