Dispositivos e acessórios
Quick cheese soufflés
Preparação 15min
Total 45min
6 portions
Ingredientes
-
butter cut in pieces, plus extra for greasing50 g
-
flour plus extra for dusting60 g
-
Gruyère cheese cut in pieces150 g
-
eggs4
-
milk300 g
-
ground nutmeg (opcional)1 pinch
-
salt½ tsp
-
ground black pepper1 pinch
-
cream, min. 30% fat100 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portions
Sódio
450.5 mg
Proteína
15 g
Energia
1520 kJ /
363 kcal
Gordura
28 g
Gordura saturada
14.9 g
Hidratos de carbono
13 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
Creamy mushroom soup
20min
Quiche Lorraine
50min
Twice-Baked Watercress, Goat's Cheese and Hazelnut Soufflé
1h 10min
Lemon Posset
2h 40min
Twice Baked Cheese Soufflés (Metric)
1h 25min
Asparagus cream soup
30min
Cheese crackers
2h 30min
Crab, Saffron and Parmesan Tartlets
1h 20min
Quick puff pastry
2h
Quick Cheese Soufflés
45min
Cauliflower cheese
55min
Creamy courgette soup
25min