Dispositivos e acessórios
Rabbit stew
Preparação 10min
Total 1h
4 portions
Ingredientes
-
extra virgin olive oil20 g
-
garlic cloves2
-
brown onion60 g
-
fresh herbs leaves only (e.g. parsley, thyme, oregano), plus extra for garnishing10 sprigs
-
canned chopped tomatoes400 g
-
rabbit meat cut into pieces (approx. 6 cm)800 g
-
water50 g
-
dry white wine40 g
-
Chicken stock paste (see Tips)1 tsp
-
salt1 tsp
-
ground black pepper½ tsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
926.1 mg
Proteína
59.1 g
Energia
1760.3 kJ /
419 kcal
Gordura
16.7 g
Fibra
2.2 g
Gordura saturada
5.5 g
Hidratos de carbono
4.4 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
500 calorie meals
8 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Mushroom and bacon pasta
30min
Fish soup
40min
Broccoli and blue cheese soup
25min
Fish and mixed vegetable parcels
1h 15min
Cream of mushroom soup
20min
Zucchini soup
25min
Veal stew (Blanquette de veau)
1h 5min
Tomato basil chicken stew
35min
Strawberry almond gelato
12h 20min
Chicken with creamy vegetable sauce
35min
Beef spezzatino
1h 45min
Creamy capsicum and zucchini soup
40min