Dispositivos e acessórios
Cashew brood wentelteefjes
Preparação 40min
Total 1h 40min
4 porties
Ingredientes
Cashew brood
-
rauwe cashewnoten130 g
-
eieren, medium (53-63 g)4
-
ahornsiroop45 g
-
ciderazijn3 tl
-
amandelmelk50 g
-
kokosnoot bloem30 g
-
bicarbonaat van sodium1 tl
-
gemalen kardemom¼ tl
Wentelteefjes
-
eieren, medium (53-63 g)2
-
amandelmelk80 g
-
vanille-extract, natuurlijk1 tl
-
kokosolie plus 1 theelepel om te bakken en extra om in te vetten1 eetlepel
-
gemalen kaneel½ tl
-
ahornsiroop (opcional)1 el
-
kardemom, gemalen¼ tl
-
pecannoten100 g
-
ahornsiroop (opcional) om te besprenkelen
-
bananen in plakjes gesneden, om op te dienen1 - 2
-
kokosyoghurt om op te dienen200 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portie
Proteína
24.68 g
Energia
3603 kJ /
857 kcal
Gordura
64.43 g
Fibra
6.367 g
Hidratos de carbono
45.31 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Familie en vrienden
15 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Pizza met 'nduja en caciocavallo-kaas
Nenhuma avaliação
Prime Board
Nenhuma avaliação
Op Cederhout gegrilde Zalm met Pesto en Paddenstoelen-orzotto
1h 50min
Harira
7h
Engelse brunch
Nenhuma avaliação
Schiacciata met gerookte zalm
Nenhuma avaliação
Levercake
1h 50min
Pompoen vingers
1h 30min
Indische kippenburger
4h
Aardappelen met Varkensribbetjes
Nenhuma avaliação
Sushi buche met mango, zalm, avocado en gemberchips
2h
Vegan red velvet cupcakes
4h