
Dispositivos e acessórios
Cashew brood wentelteefjes
Preparação 40min
Total 1h 40min
4 porties
Ingredientes
Cashew brood
-
rauwe cashewnoten130 g
-
eieren, medium (53-63 g)4
-
ahornsiroop45 g
-
ciderazijn3 tl
-
amandelmelk50 g
-
kokosnoot bloem30 g
-
bicarbonaat van sodium1 tl
-
gemalen kardemom¼ tl
Wentelteefjes
-
eieren, medium (53-63 g)2
-
amandelmelk80 g
-
vanille-extract, natuurlijk1 tl
-
kokosolie plus 1 theelepel om te bakken en extra om in te vetten1 eetlepel
-
gemalen kaneel½ tl
-
ahornsiroop (opcional)1 el
-
kardemom, gemalen¼ tl
-
pecannoten100 g
-
ahornsiroop (opcional) om te besprenkelen
-
bananen in plakjes gesneden, om op te dienen1 - 2
-
kokosyoghurt om op te dienen200 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portie
Proteína
24.68 g
Energia
3603 kJ /
857 kcal
Gordura
64.43 g
Fibra
6.367 g
Hidratos de carbono
45.31 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em

Familie en vrienden
15 Receitas
Benelux
Benelux