Dispositivos e acessórios
Rose Harissa
Preparação 10min
Total 20min
530 g
Ingredientes
-
dried chillies mixed (see Tips)80 g
-
boiling water to soak500 g
-
coriander seeds2 tbsp
-
cumin seeds2 tsp
-
caraway seeds1 tsp
-
ground paprika2 tsp
-
garlic cloves5
-
olive oil100 g
-
tomato paste20 g
-
fresh tomatoes diced180 g
-
rose petals dried1 tbsp
-
sugar2 tsp
-
sea salt1 tsp
-
freshly squeezed lemon juice60 g
-
apple cider vinegar60 g
-
rose water10 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 530 g
Sódio
1991.8 mg
Proteína
15.8 g
Energia
5529 kJ /
1321.5 kcal
Gordura
117.1 g
Fibra
31.8 g
Gordura saturada
16.7 g
Hidratos de carbono
80.4 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
Lemonade
5min
Quince, burnt tahini custard with blackberry vinegar snow (Ray Capaldi)
4h 25min
Baklava cheesecake
25h 45min
Pickled cabbage salad with Thermomix® Cutter
10min
Spinach and smoked salmon roulade
24h 35min
Pickled vegetables
745h
Ghee
2h 10min
Gin-cured ocean trout salad
30h 20min
Shakshuka in the Varoma
30min
Gluten free pizza dough
2h
Citrus mascarpone semifreddo with Manjimup walnut & cacao nib dukkah (Russel Blaikie)
13h
Herbed lavosh
55min