
Dispositivos e acessórios
Rose Harissa
Preparação 10min
Total 20min
530 g
Ingredientes
-
dried chillies mixed (see Tips)80 g
-
boiling water to soak500 g
-
coriander seeds2 tbsp
-
cumin seeds2 tsp
-
caraway seeds1 tsp
-
ground paprika2 tsp
-
garlic cloves5
-
olive oil100 g
-
tomato paste20 g
-
fresh tomatoes diced180 g
-
rose petals dried1 tbsp
-
sugar2 tsp
-
sea salt1 tsp
-
freshly squeezed lemon juice60 g
-
apple cider vinegar60 g
-
rose water10 g
Nutrição por 530 g
Energia
1321.5 kcal /
5529 kJ
Proteína
15.8 g
Gordura
117.1 g
Hidratos de carbono
80.4 g
Fibra
31.8 g
Gordura saturada
16.7 g
Sódio
1991.8 mg
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100.000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
Poached eggs using blade cover
30min
Floating islands
1h
Mojito mocktail
5min
Butterflied chicken with chilli oil and pineapple salsa (Darren Robertson)
3h 15min
Prawn Biryani
1h 15min
Quick sliced pickle - demo (Thermomix® Cutter, TM6)
5min
Celeriac remoulade (Thermomix® Cutter, TM6)
10min
French chicken liver pâté (L'Atelier Gourmet Food)
4h 15min
Miso Soup, Sake Seafood with Rice
1h 5min
Harissa
25min
Baba Ganoush
1h
Sumac-spiced Houmous
5min