Dispositivos e acessórios
Rose Harissa
Preparação 10min
Total 20min
530 g
Ingredientes
-
dried chillies mixed (see Tips)80 g
-
boiling water to soak500 g
-
coriander seeds2 tbsp
-
cumin seeds2 tsp
-
caraway seeds1 tsp
-
ground paprika2 tsp
-
garlic cloves5
-
olive oil100 g
-
tomato paste20 g
-
fresh tomatoes diced180 g
-
rose petals dried1 tbsp
-
sugar2 tsp
-
sea salt1 tsp
-
freshly squeezed lemon juice60 g
-
apple cider vinegar60 g
-
rose water10 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 530 g
Sódio
1991.8 mg
Proteína
15.8 g
Energia
5529 kJ /
1321.5 kcal
Gordura
117.1 g
Fibra
31.8 g
Gordura saturada
16.7 g
Hidratos de carbono
80.4 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
Traditional hommus
25h 5min
Portuguese Bread (Pão de água)
3h 45min
Festive lobster pâté
4h 45min
Tartare sauce
10min
Lebanese-style hommus
13h 15min
Quick Gochujang (Korean chilli paste)
10min
Prawn laksa (Chef Degan)
50min
Zhoug (Diabetes)
10min
Sous vide steak with bean puree and chimichurri (Diabetes)
2h 10min
Thai Massaman Curry Paste
25min
Beef rendang
6h 20min
Piri-piri sauce
10min