Dispositivos e acessórios
Rose Harissa
Preparação 10min
Total 20min
530 g
Ingredientes
-
dried chillies mixed (see Tips)80 g
-
boiling water to soak500 g
-
coriander seeds2 tbsp
-
cumin seeds2 tsp
-
caraway seeds1 tsp
-
ground paprika2 tsp
-
garlic cloves5
-
olive oil100 g
-
tomato paste20 g
-
fresh tomatoes diced180 g
-
rose petals dried1 tbsp
-
sugar2 tsp
-
sea salt1 tsp
-
freshly squeezed lemon juice60 g
-
apple cider vinegar60 g
-
rose water10 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 530 g
Sódio
1991.8 mg
Proteína
15.8 g
Energia
5529 kJ /
1321.5 kcal
Gordura
117.1 g
Fibra
31.8 g
Gordura saturada
16.7 g
Hidratos de carbono
80.4 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
Thai red chicken curry and rice
40min
Gluten-free Bread
3h 20min
Pickled Korean daikon (Thermomix® Cutter, using modes)
20min
Yellow Curry with Mushroom (Dandelion restaurant)
1h
Spiked and spicy veggie juice
10min
Rava payasam
50min
Curry Powder Mix
15min
Thai red curry paste
10min
Kimchi
149h
Mango frozen yogurt
5min
Sri Lankan red beef curry with rice
1h 40min
Traditional hommus
25h 5min