Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 24 fresh Swiss brown mushrooms
- 20 g olive oil, plus extra for brushing
- 130 g manchego cheese, rind removed and cut into pieces (3 cm), or cheddar cheese, cut into pieces (3 cm)
- 1 slice day old bread, torn into pieces
- 2 spring onions/shallots, trimmed and cut into quarters
- 2 garlic cloves
- 3 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 2 pinches ground cayenne pepper
- 2 tsp dried oregano
- ¼ tsp sea salt, to taste
- ¼ tsp ground black pepper, to taste
- Nutrição
- por 1 piece
- Energia
- 145 kJ / 34.5 kcal
- Proteína
- 2.1 g
- Hidratos de carbono
- 0.7 g
- Gordura
- 2.5 g
- Gordura saturada
- 1.2 g
- Fibra
- 0.4 g
- Sódio
- 53.8 mg
Nas coleções
Receitas alternativas
Melted Brie with basil and lemon pesto
30 min
Zucchini, Brie and basil soup
35min
Porcini pepperleaf paté (Andrew Fielke)
2 Std. 50 Min
Steamed pistachio cheesecakes with mango
1h 30min
Leek and smoked salmon dip
55min
Peppercorn sauce
20 min
Camembert with cranberries and almonds
30 min
Poached salmon and beetroot blinis
45 min
Oysters with lime granita
5min
Traditional cocktail sauce
5min
Savoiardi with mango and passionfruit
2 Std. 10 Min
Caramelised Onion and Goat's Cheese Tartlets
1h