Dispositivos e acessórios
Stuffed mushrooms with Manchego cheese
Preparação 20min
Total 40min
24 pieces
Ingredientes
-
fresh Swiss brown mushrooms24
-
olive oil plus extra for brushing20 g
-
manchego cheese rind removed and cut into pieces (3 cm), or cheddar cheese, cut into pieces (3 cm)130 g
-
day old bread torn into pieces1 slice
-
spring onions/shallots trimmed and cut into quarters2
-
garlic cloves2
-
fresh flat-leaf parsley leaves only3 sprigs
-
ground cayenne pepper2 pinches
-
dried oregano2 tsp
-
sea salt to taste¼ tsp
-
ground black pepper to taste¼ tsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 piece
Sódio
53.8 mg
Proteína
2.1 g
Energia
145 kJ /
34.5 kcal
Gordura
2.5 g
Fibra
0.4 g
Gordura saturada
1.2 g
Hidratos de carbono
0.7 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Spanish tapas
10 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Carrot, feta and mint salad
40min
Asparagus tart with sour cream pastry
2h
Sun-dried tomato tartare
15min
Cheese puffs with honeyed goat's cheese
2h 30min
Chicken galantine with dill yoghurt
3h 25min
Chocolate love cake with Turkish delight jelly
4h 55min
Baked spinach and feta mushrooms
35min
Asparagus risotto
40min
Guacamole
10min
Cheese soufflés
30min
Pork and lentils with onion and radish pickle
40min
Risotto with zucchini and prawns
1h 15min