Dispositivos e acessórios
Cutter Beet Carpaccio (TM6)
Preparação 15min
Total 20min
4 portions
Ingredientes
-
beets, raw small, peeled (see Tip)300 g
-
zucchini cut into pieces (5 cm/2 in. long)250 g
-
burrata cheese drained250 g
-
extra virgin olive oil for drizzling
-
sea salt to serve
-
ground black pepper to serve
-
fresh basil leaves hand torn
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
40 mg
Proteína
3.9 g
Energia
284 kJ /
67.9 kcal
Gordura
5.1 g
Fibra
0.5 g
Gordura saturada
0.7 g
Hidratos de carbono
1.6 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
TM Basics - Thermomix® Cutter (TM6)
20 Receitas
Canadá
Canadá
Também pode gostar...
Spiced Nuts with Cranberries
30min
Seeded Protein Crackers
30min
Pear and ginger paste
26h 25min
Chicken galantine with dill yoghurt
3h 25min
Lemon Caper Aioli
10min
Gluten-free Aubergine and Walnut Tart
1h
Herb Mustard
8h 10min
Rustic Spice Mix for Bread
5min
Berry Curd
20min
Greek Yoghurt with Honey and Walnuts
18h 30min
Sun-dried tomato tartare
15min
Creamy Sun-dried Tomato and White Bean Dip
10min