Dispositivos e acessórios
Kimchi mac&cheese
Preparação 15min
Total 50min
6 porties
Ingredientes
-
Cheddar kaas in stukken gesneden250 g
-
water (zie variatie)1200 g
-
zout1 tl
-
320 g korte pasta, gedroogd, elk typedroge pasta, type macaroni (zie tip)320 g
-
olie1 tl
-
groene ui groene en witte delen, in stukken gesneden100 g
-
knoflookteentjes3
-
gehakt vlees elke soort (bv. varkensvlees, rundvlees, kip of gemengd) (zie tip)300 - 500 g
-
olie20 g
-
boter, ongezouten of gezouten (van koemelk)20 g
-
bloem20 g
-
melk250 g
-
kimchi sap (zie tip)100 g
-
20 g Dijon mosterdmisopasta25 g
-
sojasaus20 g
-
bruine suiker1 el
-
kimchi in stukken gesneden150 g
-
panko paneermeel om te bestrooien4 el
-
sesamzaad (opcional) om te bestrooien
-
lente-ui gehakt, om te bestrooien
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portie
Sódio
1193.4 mg
Proteína
32.3 g
Energia
2895.3 kJ /
692 kcal
Gordura
38.5 g
Fibra
3.9 g
Gordura saturada
16.8 g
Hidratos de carbono
53.6 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Funky Fusion
4 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Dadel curry dip
5min
Gebakken varkenskarbonade-rijst, Hong Kong-stijl
1h 30min
Gegrilde Japanse Gyozas met Varkensvlees en Gember
Nenhuma avaliação
Baklava kaastaart
Nenhuma avaliação
Hartige taartjes met broccoli en spek
45min
Aardappel-wortel hapjes
40min
Tempé
48h
Mini Spaanse koningstaart (Mini Roscón de Reyes)
Nenhuma avaliação
Miso Udon Noedels
20min
Spaanse risotto
40min
Kracht Muesli
25min
Tortellini en Spinazie Ovenschotel
1h