Dispositivos e acessórios
Vietnamese-style Chicken and Cabbage Salad
Preparação 15min
Total 30min
4 portions
Ingredientes
-
peanuts, roasted, salted100 g
-
garlic cloves2
-
water540 g
-
fish sauce40 g
-
freshly squeezed lime juice30 g
-
caster sugar40 g
-
chicken breasts cut in pieces (5 cm)400 g
-
white cabbage cut in wedges (3 cm x 5 cm, to fit through wide part of feeder)200 g
-
red cabbage cut in wedges (3 cm x 5 cm, to fit through wide part of feeder)100 g
-
red onion halved vertically50 g
-
carrots100 g
-
fresh mint leaves16
-
fresh chilli thinly sliced1
-
fresh coriander leaves2 Tbsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
893.4 mg
Proteína
29.6 g
Energia
1675.4 kJ /
400.5 kcal
Gordura
21.8 g
Fibra
5.1 g
Gordura saturada
4.3 g
Hidratos de carbono
24.9 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Slicing and Grating
44 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Pork Tenderloin with Paprika Cream Sauce and Linguine
1h 30min
Beetroot Curls Salad with Feta and Walnuts
15min
Spiralized Butternut Squash with Italian Sausage, Gorgonzola and Walnuts
25min
Pickled Onions
30min
Brazilian-style Beetroot and Carrot Salad
30min
Thai Cucumber Salad
15min
Lemon Garlic Salmon
2h 20min
Greek Broccoli with Rocket Salad Pesto and Roasted Lemon
30min
Sumac-spiced Houmous
5min
Aubergine and Lentil Salad
40min
Aubergine, Chickpea and Chicken Curry
30min
Turmeric, Ginger and Black Pepper Detox Shot
3h 10min