Dispositivos e acessórios
Vietnamese-style Chicken and Cabbage Salad
Preparação 15min
Total 30min
4 portions
Ingredientes
-
peanuts, roasted, salted100 g
-
garlic cloves2
-
water540 g
-
fish sauce40 g
-
freshly squeezed lime juice30 g
-
caster sugar40 g
-
chicken breasts cut in pieces (5 cm)400 g
-
white cabbage cut in wedges (3 cm x 5 cm, to fit through wide part of feeder)200 g
-
red cabbage cut in wedges (3 cm x 5 cm, to fit through wide part of feeder)100 g
-
red onion halved vertically50 g
-
carrots100 g
-
fresh mint leaves16
-
fresh chilli thinly sliced1
-
fresh coriander leaves2 Tbsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
893.4 mg
Proteína
29.6 g
Energia
1675.4 kJ /
400.5 kcal
Gordura
21.8 g
Fibra
5.1 g
Gordura saturada
4.3 g
Hidratos de carbono
24.9 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Slicing and Grating
44 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Greek Broccoli with Rocket Salad Pesto and Roasted Lemon
30min
Korean Spiralized Cucumber Salad
25min
Spiralized Butternut Squash with Italian Sausage, Gorgonzola and Walnuts
25min
Grilled Courgette Salad with Lemon Basil Dressing
35min
Thai Cucumber Salad
15min
Laksa paste (Noni Jenkins)
10min
Teriyaki salmon with edamame and cucumber (Diabetes)
50min
Power Muesli
25min
Turkish Eggs on Greek Yoghurt with Toast and Green Salad
30min
Raw crunch salad (Noni Jenkins)
10min
Grain-free granola (Noni Jenkins)
40min
Fish "tacos" with coleslaw (Noni Jenkins)
25min