Dispositivos e acessórios
Brazilian-style Beetroot and Carrot Salad
Preparação 15min
Total 30min
4 portions
Ingredientes
-
beetroot cut in pieces to fit through feeder300 g
-
carrots peeled300 g
-
little gem lettuce halved vertically100 g
-
freshly squeezed lemon juice and 2 tsp grated lemon zest40 g
-
orange juice40 g
-
agave syrup20 g
-
white vinegar20 g
-
olive oil60 g
-
fine sea salt1 tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
dried chilli flakes½ tsp
-
fresh basil leaves finely sliced2 Tbsp
-
fresh chives finely sliced10 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
694 mg
Proteína
2.5 g
Energia
940.1 kJ /
224.7 kcal
Gordura
15.3 g
Fibra
4.9 g
Gordura saturada
2.1 g
Hidratos de carbono
21.1 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Slicing and Grating
44 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Greek Broccoli with Rocket Salad Pesto and Roasted Lemon
30min
Baked Salmon with Spiralized Courgettes
30min
Spiralized Spicy Pickled Carrots
30min
Courgette Salad with Parmesan and Sun-Dried Tomato Vinaigrette
15min
Hash Browns with Scrambled Tofu
25min
Leek and Fennel Goat's Cheese Tarts (TM5)
45min
Sliced Potato Salad with Herb Vinaigrette (TM5)
45min
Broccoli Salad with Red Peppers and Pine Nuts
10min
Fennel Apple Salad
20min
Aubergine, Chickpea and Chicken Curry
30min
Aubergine and Lentil Salad
40min
Butter Chickpea Curry with Cauliflower Rice
25min